Pagina 1 din 1
Eddie Models vanzare PE-uri
Postat 08 May 2015 - 11:19 AM
buna Paul
Doresc 4 seturi de borduri la 32 pentru IAR si un set de vopsit dungile de demarcatie pentru me-109e tot la 32.
Salut
PS: Nu e secret:))) ai e-mailul: mykyby@gmail.com si mobilul:0723282512
Doresc 4 seturi de borduri la 32 pentru IAR si un set de vopsit dungile de demarcatie pentru me-109e tot la 32.
Salut
PS: Nu e secret:))) ai e-mailul: mykyby@gmail.com si mobilul:0723282512
Aceasta postare a fost editata de mykyb: 08 May 2015 - 11:22 AM
Postat 14 May 2015 - 05:57 AM
In acest moment nu mai am nici un bord de IAR. Daca mai vrea cineva, va rog sa îmi spuneti, am cereri pentru încă vreo 6 bucati dar este insuficient pentru a mai face o noua comanda. Daca mai se strang vreo 4 cereri as mai comanda cateva bucati, ar acoperi costul producerii lor.
Aceasta postare a fost editata de paul: 14 May 2015 - 06:46 AM
Postat 07 July 2015 - 06:01 PM
Mesaj generat automat
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: Nu mai sunt disponibile la vanzare produsele.
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: Nu mai sunt disponibile la vanzare produsele.
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
Arata acest topic
Pagina 1 din 1