Arata foarte, foarte bine, Bogdane. Mai ales daca este primul tau bust. Bravos!
Nu sunt un fan al acestui tip de figurine, pentru ca, dupa parerea mea, 95% din cate am vazut nu reusesc sa transmita un minim de poveste, iar in cazul asta pericolul de a arata ca o figura de ceara creste exponential.
Cam acelasi lucru mi se pare ca se intampla si in cazul lui Ithandir, asta
Sa nu crezi ca incerc sa fiu extra-critic, insa imi place mult cum ai rezolvat partea de armura si pietrele nestemate. Din cauza asta, ar mai merita cateva reveniri pe celelalte zone, pentru a le aduce la acelasi nivel.
Astfel, fata si ochii imi place cum ti-au iesit (in ciuda urateniei personajului), insa parca luceste cam tare pe ici, pe colo (lasa impresia de latex).
A doua chestie ar fi parul - complicat, tare - cauta niste poze de roscata cu parul lung si studiaza-i fiecare detaliu: cum se lumineaza parul in ansamblu, cum se lumineaza fiecare suvita, imbinarea intre scalp si par in zona fruntii, imbinarea intre scalp si par in zona cararii, etc. In cazul tau, desi e ok, totul e uniform si lasa aceeasi impresie de artificial.
Si ultima chestie, mantia. Parca nu iese in evidenta. Parca e facuta in graba, din niste wash-uri.
Spor maxim!