Lockheed Martin F 16 C Block 32 Fighting Falcon ANG Tamiya 1/48
Postat 21 April 2015 - 05:34 AM
Ma bucur ca va place. Intentia mea a fost sa cumpar rama neagra dar in orasul asta nu gasesti ce vrei sau ce iti trebuie... Vopsirea ramei nu era o solutie buna, asa ca am lasat-o asa cum este.
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 21 April 2015 - 05:35 AM
Postat 21 April 2015 - 07:54 AM
secundo - Mai oameni buni, lasati rama aia in pace, ca (in functie de ton) incepe sa sune ca "tarane, faci tu machete misto, da' gusturi nu prea ai"... Da' de ce sa n-o lase p-asta? Poate cu rama asta a atras atentia membrilor juriului... Da' de ce sa-i puna neagra, ce, e doliu? De ce nu metal?
Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 21 April 2015 - 07:56 AM
Postat 21 April 2015 - 10:05 AM
ma bucur ce va place si ce nu va place! Este ok sa criticati. Cum am spus, nu am gasit alta rama. Am vrut mai mare, am vrut rama o argintie sau neagra. Oras mic si prapadit, nu gaseti multe pe aici. Nu m-am mai dus pina la Mures numai pentru o rama. Pe de alta parte, am considerat ca rama mai mica decit avionul este de bun simt la concurs. Ati vazut in celalalt topic cit de inghesuite erau machetele pe mese. Daca vine unul cu baza de doua ori mai mare decit avionul, unde ajungi? Pe de alta parte und F 16 este greu de tinut in mina. Ai multe detalii si nu ai multe locuri de unde poti sa-l tii in mana. Astfel fixat de o baza mai mica atit eu cit si juriul poate manevra macheta cu mai putine riscuri de a provoca accidente. Si sincer asaceva se poate intimpla, a fost cazul si anul acesta la Moson. In alta ordine de idei, la categoria la care am participat nu conta baza, numai modelul
Postat 22 April 2015 - 11:53 AM
Abia acum ti-am vazut topicul .Mie unul imi place tare si acea rama rosie e foarte inspirata ideea fiindca ai da exact acel plus de culoare de care avea nevoie ,griuri , negru fiind culori destul de terne. Argintiul sau negrul nu l-ar fi pus in valoare asa cum o face rosul .
P.s. Despre F16 ... mi-a placut dintotdeauna forma acestui avion si ma bucura sa stiu ca vom avea in dotare un avion asa frumos si performant ( inca).
Ceea ce ma enerveaza insa este felul in care a fost achizitionat si tipul acestora , care din pacate la momentul intrarii in serviciu nu stiu daca v-a mai fi macar compatibil cu F16-urile aliatilor nostri , iar mentenanta si costul orei de zbor , la cat de rablagite vor fi cred ca ne vor crea mai multe probleme decat beneficiile oferite .
Aceasta postare a fost editata de dany: 22 April 2015 - 12:43 PM
Postat 22 April 2015 - 12:20 PM
Nu ma pronunt daca or fi bune sau nu. Totusi, MiG-urile Lancer sunt la capat de drum si pilotii nostrii merita sa zboare pe ceva mai nou si bun. Timpul va trece si ne va arata daca a fost o aleger buna sau nu.
Postat 22 April 2015 - 02:20 PM
tibi22, la 22 April 2015 - 10:21 AM, a spus:
@Hind - stiu ca nu iti plac F 16 doar pentru faptul ca sunt americane. Dar in curind vor zbura si baietii nostrii cu astfel de pasari reactive si sper ca in timp sa iti schimba parerea despre ele.
Sincer tare ma indoiesc ca am sa-mi schimb parerea. Dar ...never say never.
La drept vorbind mi-ar fi placut sa-i vad in Suhoi-uri , macar varianta 30 MKK
Aceasta postare a fost editata de HIND: 22 April 2015 - 02:24 PM