De pe net, aprilie 2015
Postat 17 April 2015 - 04:09 PM
Mai multe fotografii cu machete şi diorame excepţionale, aici:
https://www.facebook...ists?fref=photo
Postat 17 April 2015 - 05:18 PM
Perfect for the wonderful Tommy's War kit!
https://www.facebook...?type=1
Postat 19 April 2015 - 04:30 PM
florin44, la 17 April 2015 - 04:09 PM, a spus:
.
Multumesc Florin.
Praga RN...cred ca este kitul de rasina al celor de la CMK.
Camionul s-a aflat si in dotarea armatei noastre.
Nemtii nu l-au agreeat, pentru ca nu prea facea o figura buna pe drumuri desfundate. L-au folosit totusi, dar prea putin pe linia frontului.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 19 April 2015 - 04:31 PM
Postat 20 April 2015 - 11:26 AM
Parca Lonjinu' isi mai dorea vuiet de porci zburatori,sper ca s-a bucurat de el:
Dacian Thunder 2015,RoSpotters desigur
Aceasta postare a fost editata de axor: 20 April 2015 - 11:27 AM
Postat 20 April 2015 - 12:39 PM
Americanii locuiesc intr-un hotel din apropierea casei mele.
In timpul liber merg la gym si la inot.
Se vede ca sunt militari(chiar si imbracati civil) dupa atitudine, fizic, pana si la mers, este o diferenta.
Ii recunosti destul de usor,chiar daca nu vorbesc.Au clar un aer de militari profesionisti.
Cat despre A10...conditiile meteo din zona, in ultimele zile, au fost sub orice critica, in special din cauza vantului puternic.
Oricum...ma uit dupa ele,daca se ridica.Pana atunci...Dasvidanya.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 20 April 2015 - 07:30 PM
Postat 20 April 2015 - 07:22 PM
Ba, aş putea chiar să zic "politically incorrect" rău de tot!
Acolo trebuia să fie numa' mige, suhoaie şi tupolevoaie, nuuuu...ce-o să vedeţi că e!
Păi, cum adică?! Unchiu' Sam cel Bun o fură...de-i place şi lui?!
Da' nu se poate aşa ceva!!! (Da' dacă se poate...?)
https://www.youtube....h?v=pPmLdl0SO-s
Postat 20 April 2015 - 08:18 PM
Probabil filmuletul a fost facut de frantuji,la cererea lui Nea Rogozin.
Pai daca-i asa, sa impunga cineva in...coasta,ANAF-ul sa recupereze mai repede(sic), ceea ce-i de recuperat( nu ma refer la lipsurile de 3 lei cincizeci din buzunarul chelnerilor !!) si cu banutzii aceia sa cumparam si noi o drona d-asta "jmekera". Better this then F16.
Numa...la cum stiu eu ca merg chestiile astea...sa vezi balamuc la contract. Acte aditionale, ponturi,jmenuri, susanale si la final, desigur, sfantul comision. Si uite-asa vom avea drona, dar nu vom avea camion,cu ce s-o "caram".
Faina chestie,nu-i asa ?
Postat 21 April 2015 - 02:13 AM
Citeaza
Asta-i un fel de "Frustrat and furios 1 "... Sincer eu preferam sa-mi fi dat vreo intalnire romantica , sau plecam intr-o drumetie cu prietenii ... in fine ...
Dar de ce pleaca aia pe niste motoare de viteza prin balariile acealea ... vor sa dea impresia de niste "out law " rebeli , oh eaah
Citeaza
" Elle sont croasaintes ?"
Citeaza
Ma gandesc , nu mai bine , pentru Ro sa le spunem sa puna pe ele niste reclame de posete sau imbracaminte renumite , astfel ca : ... " Auzi draga , am vazut azi in catalog o drona "Vuiton" asa dragutza ; nu crezi ca mi s-ar asorta la pantofii " Abrams ", roz , cu "tocul" acela ciudat , in fazta ...?
Aceasta postare a fost editata de dany: 21 April 2015 - 03:12 AM