Multumesc de feedback , baieti
Bine... acum ,poate ar mai trebui lucrat putin ... cam asa e cand ma bazez pe un efect accidental ,neexperimentat inca .Uneori merge din prima , alteori arata de parca ar fi si parca nu chiar ... si deja stiu ca e putin cam periculosa aceasta situatie .Ma gandesc ca cel mai bine e sa vad partea plina a paharului .Stiu din experienta ca de aici incep corecturile si daca nu stiu bine ce fac greselile , apoi pocinogu' si la final delasarea si deabea astept sa ajung la efectele de culoare sau camo .Si pe acolo as mai dori sa experimentez cate ceva .
Mi-ar fi placut sau urmaream sa reproduc o textura asemanatoare cu cea a unui smirghel cu granulatie mare ;cam acesta era modelul dupa care ma luasem , dar eu zic ca e destul de ok si asa pentru aceasta etapa .Poate daca am chef inca de el ,am sa incerc sa-i fac niste caroiaje/patratzele , insa foarte subtile ( cam cum se vede in acea fotografie de epoca cu Pantera din spate ) desi ar fi trebuit sa ma decid cand inca nu era uscata vopseaua aceea .
Citeaza
Poate pe partea stanga merita sa lasi zona fara zimmerit putin mai neregulata.
HIND l-am aplicat asa cum apare in aceasta fotografie . Am observat ca acele zone lasate fara zimmerit se regasesc la mai toate Panterele , insa la tancul meu apare ( sau asa pare )o exceptie . Dupa acel tub unde se tinea unealta pentru curatarea tunului ( parca) , in partea de sus a cutiei blindate , se continua zona fara zimmerit . Acolo venea de obicei montat un rac pentru zale de senila .
La tancul meu pare ca sa cimentat tot spatele lasandu-se doar in jurul piciorului suportului o bucatica fara zimm . Din ce vad pare aceeasi textura , diferita de cea unde se afla suportul de scule . Astfel ca am omis si la modelul meu sa curatz in acea zona , desi inca nu sint convins 100% ca asa era .
De cazut ... nu pare sa cada asa usor . Din ce am obsevat in fotografiile de epoca uneori cadea in zona unde a primit o lovitura de proiectil sau probabil daca a lovit ceva , un obstacol puternic ,sau poate daca a fost curatat intentionat si la repezeala dar sint foarte multe poze unde ciupeala este inexistenta sau extrem de putina, la masinarii intens utilizate .
Aceasta postare a fost editata de dany: 22 April 2015 - 12:47 AM