Aceasta postare a fost editata de LiviuM: 28 March 2015 - 02:44 PM
Vigneta GAZ-AAA cu ZIS-2 UM 1:72
Postat 28 March 2015 - 02:38 PM
Postat 28 March 2015 - 06:37 PM
Poate-mi fac ceva timp sa le mai inverzesc cat de cat...
Aceasta postare a fost editata de LiviuM: 28 March 2015 - 06:39 PM
Postat 28 March 2015 - 07:11 PM
Dar da-mi voie sa fac citeva observatii in care pot fi acuzat de subiectivism.
In primul rind, contrast intre iarba verde si frunzele cazute. Apoi, copacul e pus cam prea la mijloc. Eu as fi pus copacul mai in spate, cam pe unde este indicatorul, camionul echilibrind astfel lucrarea. As fi facut suportul intr-o forma mai asimetrica, pentru a contracara paralelismul intre drum si marginea soselei. Repet, este opinia mea.
Postat 30 March 2015 - 05:17 PM
Z-mare, la 28 March 2015 - 07:11 PM, a spus:
Dar da-mi voie sa fac citeva observatii in care pot fi acuzat de subiectivism.
In primul rind, contrast intre iarba verde si frunzele cazute. Apoi, copacul e pus cam prea la mijloc. Eu as fi pus copacul mai in spate, cam pe unde este indicatorul, camionul echilibrind astfel lucrarea. As fi facut suportul intr-o forma mai asimetrica, pentru a contracara paralelismul intre drum si marginea soselei. Repet, este opinia mea.
Apreciez critica, dar e vorba de prima mea punere in scena, cu mai multi ani in urma, cand experimentam si eu unele tehnici. Iar frunzele s-au incapatanat sa ramana verzui cum erau initial (vreau sa zic cele din copac). La urmatoarea diorama/vigneta, ce implica si vre-un arbust si ceva vehicule, am sa tin cont. Si da, cred ca daca puneam copacelul in locul indicatorului, si invers, dadea mai bine..
.
Postat 30 March 2015 - 05:24 PM
LDH, la 28 March 2015 - 07:18 PM, a spus:
Putin spray fixativ sau solutie de aracet pulverizate pe creanga si presarat foilaj (imitatie frunze) de la Noch.
Spoor!
Nu, asta e pentru lenesi, mon ami, frunzulitzele le-am pus cu penseta... frunzulitza cu frunzulitza
Postat 30 March 2015 - 06:19 PM
Se leaga bine , contrast placut intre culori , realista .
O singura observatie am . Decalurile de pe portiere au silverit tare .
Copacul acela eu cred ca l-as fi facut distrus sau rupt de un obuz ,contorsionat , ceva schije, etc ; as fi lasat in picioare doar un ciot aplecat intr-o parte cu ceva ramuri uscate ca niste degete crispate care striga de durere sau frica , simbolizand drama razboiului .
Frunzele ar fi fost tot uscate , pentru a contrasta puternic cu iarba ce verde ( viata care se infiripa proaspata acoperind ororile razboiului ).
Aceasta postare a fost editata de dany: 30 March 2015 - 06:30 PM
Postat 31 March 2015 - 10:44 AM
dany, la 30 March 2015 - 06:19 PM, a spus:
Se leaga bine , contrast placut intre culori , realista .
O singura observatie am . Decalurile de pe portiere au silverit tare .
Copacul acela eu cred ca l-as fi facut distrus sau rupt de un obuz ,contorsionat , ceva schije, etc ; as fi lasat in picioare doar un ciot aplecat intr-o parte cu ceva ramuri uscate ca niste degete crispate care striga de durere sau frica , simbolizand drama razboiului .
Frunzele ar fi fost tot uscate , pentru a contrasta puternic cu iarba ce verde ( viata care se infiripa proaspata acoperind ororile razboiului ).
Intr-adevar decalurile au silvering, fiind aplicate direct pe vopseaua mata , dar asta e, la inceput nu prea stiam eu de subtilitati de-astea...
Aceasta postare a fost editata de LiviuM: 31 March 2015 - 10:45 AM
Postat 24 April 2015 - 04:50 PM
Postat 03 May 2015 - 01:39 PM
LDH, la 24 April 2015 - 04:50 PM, a spus:
Asa o fi cum spui dar sa te vad daca trebuie sa impaduresti o planseta de genul
Spor la pus frunzele bucata cu bucata!
Am vorbit cu niste unii, disponibili pt. proiect, si uite raspunsul lor:
Nu prea citesc eu bine, dar am inteles ca se rezolva...
Aceasta postare a fost editata de LiviuM: 03 May 2015 - 01:43 PM