In zilele de 21-22 martie a avut loc la Civitavecchia a noua editie a concursului de machete statice organizat de Gruppo Modellisti Centumcellae.
Daca acum doi ani am fost reprezentati de o echipa mai mare, anul acesta au reusit sa mearga doi (dar determinati), precum si cateva lucrari de ale mele. Rezultatele au fost pe masura, astfel:
Serban Prejoianu - bronz
Catalin Balta - bronz
Alexandru Dumitrescu - bronz , bineinteles fiecare la categoria lui.
Pentru cei care vor sa vada cateva foto facute de Alex: https://www.facebook...e=1&pnref=story
Nu stiu exact care au fost lucrarile cu care au castigat Alex si Serban, insa eu din cele trei expuse am reusit sa iau bronzul cu Ural 375D:
Pagina 1 din 1
Concurs machete statice Civitavecchia 2015 concurs Italia
Postat 26 March 2015 - 08:23 PM
michi-ro, la 26 March 2015 - 09:05 AM, a spus:
Felicitari!
Poti sa ne arati mai multe fotografii cu al tau URAL?
Poti sa ne arati mai multe fotografii cu al tau URAL?
Dupa cum cred ca ati banuit camionul este la scara 1/72, de la ICM ( firma cu care eu ma impac destul de bine, mai ales la pret) plus o serie de scratch-uri.
Am facut o serie de foto cu telefonul din dotare (stiu - - sa-mi fie rusine ca nu am un aparat foto mai rasarit), si am incercat sa obtin cat se poate de mult.
Postat 27 March 2015 - 11:33 AM
Salutare !
Am vazut pe Fb pozele dar nu stiam si alte amanunte . Acum ca le am aflat Felicitari din plin pt participatie si medalii castigate !!
Foarte placut si interesant Ural ul respectiv !!! felicitari pt rezultat si pt rasplata de acolo ! Totusi pt nu ramane asa ca vitelu la poarta noua de ce obloanele de lemn ce devin bancute in caz de trupeti au acea culoare diferita de restul camionului si chiar daca s tocite de "popoul gheilor " nu au culoare /nuanta lemnului ?! Te rog nu te supara, doar intreb si eu din cauza de nepricepere a acelui amanunt tehnic !
Am vazut pe Fb pozele dar nu stiam si alte amanunte . Acum ca le am aflat Felicitari din plin pt participatie si medalii castigate !!
Foarte placut si interesant Ural ul respectiv !!! felicitari pt rezultat si pt rasplata de acolo ! Totusi pt nu ramane asa ca vitelu la poarta noua de ce obloanele de lemn ce devin bancute in caz de trupeti au acea culoare diferita de restul camionului si chiar daca s tocite de "popoul gheilor " nu au culoare /nuanta lemnului ?! Te rog nu te supara, doar intreb si eu din cauza de nepricepere a acelui amanunt tehnic !
- ← Este cea de-a treia sambata, este intalnirea
- Evenimente & expozitii
- intilnirea lunii martie de la HB Bistro →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1