Am dat cu Grey Blue 70943 de la Vallejo de mult prea multe ori in asa fel incat nimic din toata munca preshading-ului nu se mai vede. Revin...."Dar stim ca e acolo "
Booon! Dat fiind stadiul, mi-am zis sa vad cam cum e cu trenul de aterizare/apuntare....Stati putin! Normal ca am rupt roata(TW, nu!?)din spate
E fain doar daca-ti place sa-ti bati capul cu cinematica. Ca si kit, e fain si asta, doar ca incepator fiind, recomand sa fie curatat/debavuat dupa ce s-au intarit toate lipiturile(o zi, doua) si chiar si atunci, se merita o incercare cel putin "suava" s-apoi rabdare....Nici nu-mi vine sa cred ce zic/spun.....auzi...rabdare!....de la un incepator
Mergem mai departe... Decalurile....sau acţibildurile(am folosit RO din tastatura) Lac lucios dat cu aerograful.....dar mai bine cu pensonul(n-am zis bidinea, da!?)
si.... fain, n-am ce zice, mai ales daca ai cu ce sa prelucrezi si.....dupa ce vezi efectul...poti sa spui ca postlucrezi...
ma gandeam la niste chestii de ....uzura. Dar dupa ce am incercat niste "fumuri"(ma mai gandesc daca sa va arat, sau nu), am zis ca nu. Asta e!
F4F-4 WILDCAT Hobby Boss 1:48
Postat 04 May 2015 - 08:56 PM
Am achizitionat o coala de decaluri pentru a aplica si numarul de victorii( multumesc @busila pentru sfat)
La montarea acestora, surpriza: sau imprastiat
asa ca le-am pus bucata cu bucata, ceea ce pare veridic, caci n-a dobandit toate victoriile intr-o singura zi, nu!?
Am incercat un soi de murdarire pe aripa stanga dar nu mi-a placut cum a iesit, asa ca am curatat, vopsit, pus o noua stea(noroc cu coala de decaluri)
La montarea acestora, surpriza: sau imprastiat
asa ca le-am pus bucata cu bucata, ceea ce pare veridic, caci n-a dobandit toate victoriile intr-o singura zi, nu!?
Am incercat un soi de murdarire pe aripa stanga dar nu mi-a placut cum a iesit, asa ca am curatat, vopsit, pus o noua stea(noroc cu coala de decaluri)