alexelu_marinelu, la 26 March 2015 - 09:40 AM, a spus:
O sugestie - incearca un wash cu ulei negru ......
Ehe! De-ar sti incepatorul ce-l asteapta....n-ar mai fi incepator, nu!? Imi cer scuze @alexelu_marinelu (si nu numai...)ca nu am avut rabdare! Asa ca fara prea multa rabdare am continuat lucrarea(chiar daca nu stiam ca e un kit reusit-acu' imi pun intrebarea daca nu cumva l-am nenorocit)
Am zis io'(in mintea mea cea luminata
) ca orice lucru...rugineste, asa ca i-am dat cu "rugina"
am ansamblat totul in carcasa ce trebuia montata inainte de atasarea aripilor
si-am lipit. Acuma.... ce sa zic!?
Lipsa de experienta, de rabdare, de informatii despre kit, de oarece scule, a(u) dus la mici inadvertente
Dupa montajul aripilor(si aici e o poveste caci desi kit-ul nu-mi permite sa indoi aripile sau sa se vada armele, am preferat sa vopsesc armamentul si sa-l montez chiar daca stiam ca nu se va vedea nimic in final)
si a ampenajului orizontal, am indraznit o vopsire cu Mr. Surfacer 1000(diluat evident, caci cu aerograful, la prima incercare, au iesit mai mult "panze de paianjen")
Dupa chinuri si suferinte, m-am gandit sa incerc tehnica preshadow-ului(am zis bine!?), dat fiind ca urma sa fie vopsit in nuante deschise si s-ar fi pretat la asa ceva. Mai intai pe toate liniile de nituri si panouri cu putin negru
....apoi cu mai mult negru dar numai pe liniile de imbinare a panourilor