Forum Machete,Modelism,Hobby: P38 acoperit cu foita de aluminiu - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

P38 acoperit cu foita de aluminiu

#21 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12674
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 06 April 2015 - 11:48 AM

Una peste alta a iesit ceva interesant. Numai ca mai trebuie sa exersezi la depunerea foliei de aluminiu, mai ales in zonele unde curbrurile sunt mici. Incearca sa pui folia, nu pe,toata suprafata o data, ci urmind desenul liniilor de panou, adica precum tabla adevarata.

#22 Useril este offline   criss0571 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 137
  • Inregistrat: 06-September 11
  • Interests:Aviatie, Tancuri, modelism in general

Postat 07 April 2015 - 07:36 AM

Vezi postareaZ-mare, la 06 April 2015 - 11:48 AM, a spus:

Una peste alta a iesit ceva interesant. Numai ca mai trebuie sa exersezi la depunerea foliei de aluminiu, mai ales in zonele unde curbrurile sunt mici. Incearca sa pui folia, nu pe,toata suprafata o data, ci urmind desenul liniilor de panou, adica precum tabla adevarata.

Multumesc Z-Mare. Nu cred ca as repeta experienta la o scara asa de mica. Apoi sa pun panouri mici dureaza foarte mult. Cred ca la 1:48 sau mai mari (mici) se lucreaza mai bine. Pentru mine a fost doar o incercare de a testa si alte tehnici de lucru, exercitiu, dar si a scoate o macheta prafuita si a o pune in alta lumina. Am mai incercat sa vad cum se confectioneaza si aplica decalurile home made... Eu fac parte din acea categorie de modelisti care construiesc o macheta apoi dupa ce ajung la final o privesc si mi-o inchipui in diverse ipostaze. Incerc sa caut cat mai multe informatii despre originalul dupa care s-a construit acea macheta pentru un viitor scenariu imaginar... Suna ciudat, dar...

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi