Pagina 1 din 1
Este cea de-a treia sambata, este intalnirea Bucuresti - 2015
Postat 15 March 2015 - 06:11 PM
Mai sunt cateva zile pana la cea de-a treia sambata din luna asa ca:
Intalnirea lunii martie din acest an, 2015, va avea loc sambata 21 in incinta magazinului "Viking art & hobby shop" din soseaua Pantelimon nr.93 si va incepe la ora 10:30.
Vor lipsi cativa participanti care vor pleca la concurs la Civitavecchia, dar ne vom descurca.
Nu vom uita nici de prietenul nostru Eddie si-i vom cinsti inca o data memoria cu un pahar de vin si vom depana amintiri.
Bafta!
Intalnirea lunii martie din acest an, 2015, va avea loc sambata 21 in incinta magazinului "Viking art & hobby shop" din soseaua Pantelimon nr.93 si va incepe la ora 10:30.
Vor lipsi cativa participanti care vor pleca la concurs la Civitavecchia, dar ne vom descurca.
Nu vom uita nici de prietenul nostru Eddie si-i vom cinsti inca o data memoria cu un pahar de vin si vom depana amintiri.
Bafta!
Postat 23 March 2015 - 11:31 AM
In lucru:
Blindatele din imagine domnului Valentin Mirescu. Intrucat domnul Mirescu se afla pe patul spitalului find grav bolnav, cele sase blindatele au fost aduse spre vanzare. Doua dintre ele s-au vandut pe loc, celelalte patru vor apare cu poze si pret in sectiunea vanzari.
Participanti:
Printre participanti s-a aflat si cea care urma sa-i fie partenera de viata prietenului nostru Eddie, cel mult prea devreme plecat dintre noi.
Ea a dat de pomana lucrurile modelistice care i-au apartinut lui Edi Olaru.
Eddie avea o promisiune catre partenera lui de viata si anume ca ii va monta si picta macar o figurina numai pentru ea.
Pentru ca el nu mai poate sa-si tina promisiunea, Brandusa ne-a rugat, cine doreste, sa-i faca macar o figurine dintre cele trei pe care le-a adus, figurina pe care s-o aiba amintire.
Doua dintre figurine au fost preluate de catre Catalin Balta care a promis sa le monteze si sa le picteze
si o figurina am preluat-o eu
Aceasta din urma nu mai avea cutie si instructiuni dar find o figurina de la Andrea, am gasit repede referinte despre ea.
Bafta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1