Salut.Ma numesc Tintisan Cristian, am aroape 44 de ani si locuiesc in Turda.
Dupa o perioada in care am fost colectionar de modele feroviare la scara H0 si apoi de modele auto 1/43.
Sper si cred ca mi am gasit in sfirsit drumul trecind in tabara tiritoarelor la 1/35.
Pagina 1 din 1
cristiT71
Postat 15 March 2015 - 12:46 PM
Salutare,
bun venit, este un fel de completare a pasiunii pot spune, toate cele 3 domenii care ti-au facut placere se incadreaza in marea familie a modelismului, fiecare cu specificul sau. Machetele auto reprezinta o latura de colectie, dar fiind machete, putem sa consideram ca hobbyul este cumva inrudit. Nu se contrazic reciproc, problema este sa iti alegi ceva daca la un moment dat exista dificultati financiare, in rest, alegerea tine de o armonie vizuala specifica fiecaruia.
bun venit, este un fel de completare a pasiunii pot spune, toate cele 3 domenii care ti-au facut placere se incadreaza in marea familie a modelismului, fiecare cu specificul sau. Machetele auto reprezinta o latura de colectie, dar fiind machete, putem sa consideram ca hobbyul este cumva inrudit. Nu se contrazic reciproc, problema este sa iti alegi ceva daca la un moment dat exista dificultati financiare, in rest, alegerea tine de o armonie vizuala specifica fiecaruia.
Postat 16 March 2015 - 09:32 AM
Salutare !
Bine ai venit pe forum si in sectiunea "taratoarelor " din faina scara 1 /35 !!! Desii o sa puna camaradul Dany artileria de 1/72 pe noi , dar deh fiecare cioara isi lauda puiul !!!
Ai o perioada /tip de blindate preferata sau esti asa generalizat ?! Oricum spor la machetit cu sanatate si cer senin !!!
Bine ai venit pe forum si in sectiunea "taratoarelor " din faina scara 1 /35 !!! Desii o sa puna camaradul Dany artileria de 1/72 pe noi , dar deh fiecare cioara isi lauda puiul !!!
Ai o perioada /tip de blindate preferata sau esti asa generalizat ?! Oricum spor la machetit cu sanatate si cer senin !!!
Postat 30 March 2015 - 03:56 PM
In primul rind va multumesc pt. primire.
@sven
Reciproca e valabila adica stiu mai putine despre aviatie decit despre AFV uri.
@stageexp
Cred ca am trecut prin aceleasi "chinuri".
@caporal musat
Nu am perioade sau tipuri preferate, ma intereseaza numai inmatricularea,sa fie romaneasca.
Unul din motivele care m au facut sa aleg scara 1.35 a fost o postare de a ta.
Care o fi?
@sven
Reciproca e valabila adica stiu mai putine despre aviatie decit despre AFV uri.
@stageexp
Cred ca am trecut prin aceleasi "chinuri".
@caporal musat
Nu am perioade sau tipuri preferate, ma intereseaza numai inmatricularea,sa fie romaneasca.
Care o fi?
Postat 31 March 2015 - 08:12 AM
cristiT71, la 30 March 2015 - 03:56 PM, a spus:
@caporal musat
Care o fi?
Care o fi?
Salutare !
In primul rand felicitari pentru interesul cu " inmatricularea sa fie romaneasca " ! Ma bucur ca te ai decis asupra acestei scari dar postarea mea care te a ajutat sa te decizi asupra scarii e un fel de "cauta acul in carul cu fan " . Oricum nu asta conteaza ci faptul de a te apuca de treaba si incet incet sa ne arati catesceva din munca si bineinteles rezultatul ! Acum piata de machete care pot fi si inmatriculate romaneste e destul de marisoara asa ca spor la machetit cu sanatate si cer senin
Arata acest topic
Pagina 1 din 1