Intilnirea lunii august
Postat 11 August 2006 - 12:58 PM
wurger, la Aug 11 2006, 12:09 AM, a spus:
De ce e ultima Sril ? Se desfiinteaza Hanul ? ...Sau mai rau Romania ?!?! Stii tu ceva care noua ne scapa ?
Citeaza
E ultima intalnire pentru mine, nu pot se fie lipsit
Numai e inceput de un succes story pentru cluburi romanesti, sper bine da ca nu se fie ultima intalnire
Pentru mine, me intoarse definitiv in Franta la 31 de August, e sigur da ca e ultima...
Postat 15 August 2006 - 06:24 PM
vin si eu,poate mai lamurim ceva cu expo de la vaslui,haideti fratilor sa facem ceva bun,eu vin cu o masina in buc. ,si sint disponibil sa iau tot ce incape si apoi cind duc jucariile mele la vaslui sa le duc si pe ale voastre,
victor
apropo unde este locatia
victor
apropo unde este locatia
Aceasta postare a fost editata de victordegalati: 15 August 2006 - 06:25 PM
Postat 15 August 2006 - 06:50 PM
ok,eu vin in bucuresti dupa toate probabilitatile cu un logan al unui prieten,in afara de locul din fata ocupat de urs(subsemnatu) este loc de carat orice de doriti,
de la galati la vaslui este responsabilitatea mea ,
orice doriti sa dati promit ca am grija de ele
haideti sa ajutam si moldova sa straluceasca
de la galati la vaslui este responsabilitatea mea ,
orice doriti sa dati promit ca am grija de ele
haideti sa ajutam si moldova sa straluceasca
Postat 19 August 2006 - 06:03 PM
Desi azi au fost patruj' de grade, a fost foarte multa lume.
Cu totii au fost veseli si in forma, berile reci, picolita a fost inlocuita cu un flacaias ceva mai prompt.
Cand am plecat io pe la trei, inca mai erau cativa fratiori.
Am vazut si cateva modele (TERMINATE) frumoase.
Si cateva kituri interesante.
Sril mai avea un pic si lacrima, dar s-a laudat ca mai da pe la noi prin octombrie.
Flyboy, a facut si ceva poze. Probabil ca, dupe ce-si achita obligatiile gospodaresti, o sa le posteze.
Fuse fain ! Sa ne vedem sanatosi luna viitoare !
Cu totii au fost veseli si in forma, berile reci, picolita a fost inlocuita cu un flacaias ceva mai prompt.
Cand am plecat io pe la trei, inca mai erau cativa fratiori.
Am vazut si cateva modele (TERMINATE) frumoase.
Si cateva kituri interesante.
Sril mai avea un pic si lacrima, dar s-a laudat ca mai da pe la noi prin octombrie.
Flyboy, a facut si ceva poze. Probabil ca, dupe ce-si achita obligatiile gospodaresti, o sa le posteze.
Fuse fain ! Sa ne vedem sanatosi luna viitoare !
Postat 19 August 2006 - 06:27 PM
De fapt au fost vreo 86 de grade, multe modele faine, si o droaie de oameni, de n-au ajuns 3 mese sa-i inghita...Din pacate caldura i-a dispersat pe multi cam prea devreme asa ca-n poze apar mai putini dar...veseli. Iar Sril, era de fapt fericit ca scapa en fine de noi !
La urmatoarea intalnire-i deja toamna, poate stam pana seara....
La urmatoarea intalnire-i deja toamna, poate stam pana seara....
Aceasta postare a fost editata de toni: 19 August 2006 - 06:31 PM
- ← IPMS/USA Nationals 2006 in Kansas City
- Evenimente & expozitii
- Comemorarea pictorului ION TARALUNGA →