In primul rand, Kromag, multumesc pentru raspuns.
Ideea cu gips - cartonul este foarte buna numai ca nu o pot aplica deoarece baza mea este din polistiren extrudat de 20 mm grosime care trebuie sa fie o bucata de strada cu trotuar si o bucta de curte in care sa fie amplasat garage-ul.
Nu stiu cum as putea "lega" cele doua materiale mai ales ca grosimea gipsului este de 9 mm iar cel mai subtire de 6 nu am de unde sa-l iau decat daca as cumpara o placa intreaga si ... nu merita investitia.
Kromag, la 19 April 2015 - 02:17 PM, a spus:
LDH, parerea mea, dupa modelele pe care le-ai postat, este ca piatra cu care sa inchide un arc e inceputul arcului alaturat. Schita ta nu e corecta, din punctul asta de vedere. Piatra comuna aproape intotdeauna are muchiile la 45 grade fata de axa arcului (verticala sau orizontala).
Aici chiar nu mai stiu ce sa mai spun avand in vedere si opinia lui AdyAero si am sa ma pun pe cautat sa gasesc modul de trasare al drumurilor pavate.
Tin minte ca am gasit undeva si am scris despre asta dar, pentru moment, nu gasesc nici unde am scris nici de unde am luat materialul .
Totusi, din poza de mai jos nu rezulta ca ce am facut eu este incorect
http://www.google.ro...ed=0CCYQMygIMAg
Ca desenul meu nu reprezinta exact pietrele, adica patrate sau dreptunghiuri se datoreaza exclusiv desenului care presupune arce de cerc si coarde ale acestora iar pietrele le-am reprezentat, cat am putut de usor, folosindu-ma de raze si curbura arcelor de cerc.
Sigur la "transcriere" nu o sa mai fie asa deoarece gravarea mai joaca feste.
Inca o data multumesc pentru interes iar daca nu o sa ajung la niciun rezultat o sa "pavez" strada cu calupuri ca la pavatele de la "Paris - Roubaix".
Spoor!