Forum Machete,Modelism,Hobby: A terminat cineva cuirasatului Bismark. - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

A terminat cineva cuirasatului Bismark. A terminat cineva cuirasatului Bismark.

#1 Useril este offline   pisicaa 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 56
  • Inregistrat: 31-December 14

Postat 09 March 2015 - 09:47 PM

sal a terminat cineva cuirasatului Bismark.dar sa fie din bucuresti ? doresc daca se poate sa il vad si eu terminat live sa imi fac si eu o idee sa imi mai iau niste repere sunt la nr 105 si imi trebuie sa il vad si eu . va multumesc .

#2 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 11 March 2015 - 07:49 PM

Ai ajuns suficient de departe incat sa nu prea trebuiasca sa vezi un Bismarck terminat ca sa te inspiri.
Daca tin eu bine minte, la numarul 105 ai piese pentru hangarele avioanelor Arado cere sunt pozitionate de o parte si de alta a cosului si stalpii balustradei, stalpi care vin fixati in exteriorul puntii. Cosuleste la numarul 107 impreuna cu alte piese ce trebuiesc montate pe cele doua hangare inclusiv cavaletii care sustin barcile care se afla pe aceste hangare.
Ipese pentru cos mai intalnesti la numarul 108. Barcile au inceput sa apara la numarul 106.
Instructiunile sunt clare pana catre sfarsitul publicatiei si-mi este greu sa cred ca ai mers pana aici si aici te-ai inpotmolit.

Bafta!

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi