Forum Machete,Modelism,Hobby: De pe Net , Martie 2015 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

De pe Net , Martie 2015

#41 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 13 March 2015 - 09:06 PM

Norocosule 8)

#42 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4818
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 13 March 2015 - 10:37 PM

Hihihi .
Dar lasa ca poate dau o geana si ICM-ul in "ograda" lui Alexey , ca-s colea la trei pasi .

#43 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 13 March 2015 - 10:51 PM

:-D Totusi nu ma pot abtine . Fi atent cum suna : ssuupperr sssnippeee > zici ca se topeste ca untul in tigaie ... :lol: Dupa care se pot adauga cateva 'condimente" frantuzesti.

Mercedes 170 V , cred ca aveti si voi , inclusiv kubelul , dar nu mai stiu cine-l face .

Aceasta postare a fost editata de dany: 13 March 2015 - 10:53 PM

#44 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 13 March 2015 - 11:50 PM

[quote name='dany' timestamp='1426279882'
Mercedes 170 V , cred ca aveti si voi , inclusiv kubelul , dar nu mai stiu cine-l face .
[/quote]
Master Box

#45 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 14 March 2015 - 02:00 AM

Citeaza

Master Box

Aha , da , asta e cel cu omuletii aceia in poze foarte interesante si diverse . Noi la 1/72 putem doar sa visam la astfel de compozitii ...
... Parca vad ca acuma apare caporalul si-mi tranteste vreo aparitie crancena la 1/35 de sa-mi ia piuitul ... :friends:

#46 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 14 March 2015 - 10:13 AM

... Parca vad ca acuma apare caporalul si-mi tranteste vreo aparitie crancena la 1/35 de sa-mi ia piuitul ... :friends:
[/quote] :lol:
Camarade Dany :friends: no sezi linistit ca deocamdata e iliniste pe frontul 1/35 dar cine stie , poasa fie aia de dinaintea furtunii ! Deh fiecare tre sa aiba partea sa de :jump: , sanatate sa fie , banuti si spor la machetit 1 Nu de alta da uneoeri abia putem tine pasul cu piata .
Amu sper sa tebucuuri de cat mai multe intrai in stocul propriu din bunatatile ce le preferi de pe la Ace . Apropo norocusule la scara aia ai tu ceva crancen ce nu stiu daca la noi la 1/35 vom primii http://www.acemodel....ua/en/model/286 .
In rest eu nu am de ce sa nu ma bucur ca baietii de la ACE iti aduc bunataturi ( desii sper ca trompetistii sa scoata si ei alte variante ale lui BTR 80 asa cum scot cei de la Ace ) apropo totusi de astia ,barem au mai ridicat si ei calitatea , ca eu am avut mai multe de pe la ei dar uff ce slab erau la unele capitole .
Asa ca sa ne bucuram fiecare de scara sa si de cat mai multe realizari ! :hi:

#47 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 14 March 2015 - 04:37 PM

https://www.youtube....h?v=I-PxUyBnqqo
https://www.youtube....h?v=Nozcf_-YNhI
Daca inainte era cu dormiti linistiti ca FNI vegheaza acu , suntem si mai in siguranta ca suntem in nato si au altii trupe dotate !!!!

#48 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 14 March 2015 - 05:28 PM

Piranha si Hummer.
In tot convoiul..antepenultimul...vopsit desert yellow si cekelalte doua,care urmeaza: ce camion este ?
Si ala-i tot american ?
Cat despre sosirea asta ... daca ar fi venit acu' 70 de ani... eheee :help:

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 14 March 2015 - 05:38 PM

#49 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior

Postat 14 March 2015 - 06:32 PM

Vezi postareaLonginus, la 14 March 2015 - 05:28 PM, a spus:

Piranha si Hummer.
In tot convoiul..antepenultimul...vopsit desert yellow si cekelalte doua,care urmeaza: ce camion este ?
Si ala-i tot american ?
Cat despre sosirea asta ... daca ar fi venit acu' 70 de ani... eheee :help:

Seara buna !
o mica corectura , nu s Piranha ci Strykere dale yankeilor .
Cat despre camioanele respective sun FMTV 1078 in diferite variante , ala in culori desert avand armored cab . Si da tot americane sunt ca cica astia au ceva ordine interioare de cand cu crza sa cumpere numa ce i facut in USA .
Pai si acu venira in ajutor ca altfel vai de noi daca ursu ar vrea sa pescuiasca in Delta .

#50 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 14 March 2015 - 06:40 PM

Stryker...nu-i tot o LAV Piranha,la origine ?
Cat despre ursul pescar(in ape tulburi)...fara doar si poate ca-i bine sa ai langa tine pe cineva care da tare cu brandu...in caz ca-i nevoie.
Nu cred ca ursu-i atat de tampit incat sa se apuce de scandal. Mai mult face pe nebunu ( cu exceptia Ucrainei, unde era sigur ca nu vor interveni altii).

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 14 March 2015 - 06:45 PM

#51 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior

Postat 14 March 2015 - 07:00 PM

Da e un LAV 3 dar pt ca i made in USA si dupa dorintele/specificatiile US army ii zice Stryker deh astia nu au vrut sa le importe de a gata ci sa le faca la ei .
Normal ca nici ursu nu are acu chef de caft cu nato , da pentru linistea unora venira astia cu brabu mare, ca eu imi pun intrebarea de ce nu i strange pe astia de ceva ca sa si doteze armata sau de ce nu primim si nou pomeni de tipul celor primite de altii (sa nu uitam Egiptul care primea un ditamai aj militar pana i a luat si pe aia revolutia ) .

#52 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 14 March 2015 - 08:10 PM

Pai despre dotarea ostirii, am inteles ca s-a discutat (deocamdata) si s-a convenit ca pana in 2017 bugetul alocat sa ajunga la 2% din PIB. Bun.
Acuma nu ca m-as baza eu prea tare pe "discutii" (ca de d-astea am avut parte, de ne-a venit acru, si doar cu discutiile am ramas), dar tare mi-i ca aliatii (in speta americanii) cam tocmai despre asta vor sa ne stranga de... ma rog. Doar ca nu le prea gasesc(pe respectivele organe) pentru ca intre timp mai vin si ciumpalacii de la FMI si ne spun ei cat costa gazu' curentu' petrolu' si uleiul de rapita.
La dotare,sigur, ar fi nevoie cam de orice,incepind cu infanteria si incheind cu marina.
Cu aviatia...deocamdata ne-am ales cu un balon cu aer cald,care "shpioneaza" pana la cca 5-8 km departare. Bine si asa, doar ca daca faci liniste, poti ciuli urechea si de la distanta asta aproape ca auzi coloana de carute blindate,sau pe baietii vecinului in miscare,chiar si fara sa spionezi cu balonasul. Ma incord bine si imi aduc aminte ca in Primul Razboi Mondial aveam aerostate de observarea inamicului,doar ca in nacela nu statea nicio camera FLIR,MIR,PIR,sau alte asemenea scule, ci un flacau tanar,ager si fara sinusita, dotat cu un benoclu(deci care benocla) si cu o goarna (ca sa dea pe goarna,desigur). Oh.da, sa nu uit : mai avea in dotare si cateva bucatele de hartie (pentru scris,nu de alta) saculeti (cu nisip,nu va ganditi la altceva) si un pix, ma rog,un creion(ca nu existau pixuri pe vremea aceea),ca sa scrie mesaje.
Singura grija a comandantului era ca nu cumva sa urce in nacela vreun tembel analfabet,ca ala saracu nu avea cum sa trimita mesaje scrise (SMS cum se cheama astazi)
Toata povestea nu costa 100.000 de para,ci o ratie de apa si un bot de mamaliga (cu mujdei,daca se poate) si...cam atat. In eventualitate ca inamicul dadea cu ochii de balonas, tragea cateva bobite cu srapnel si rezolva spionajul (cam aceasi masura o poate lua si astazi). Sigur,balonul se pravalea la sol,insa putea fi vulcanizat (lipit cu panza) la loc, si ...hopa sus,alt flacau,cu alt benoclu.Astazi daca pica balonasu, adio camera FLIR,MIR,Senzor de miscare sau alte fineturi d-astea.Bine si-asa.
Doar ca n-am priceput ce spionaj faci daca bate vantul; bine,inteleg ca balonul este ancorat la sol,dar senzorul de miscare (cam orice fel de senzor de genul asta) are prostul obicei sa detecteze miscarea,ca d-aia-i senzor de miscare,logic, inclusiv miscarea vegetatiei,coronamentul arborilor si alte chestii care se misca atunci cand bate vantul.
Cine stie, poate senzorii astia or fi mai smekeri decat cei pe care i-am montat eu acasa, la mine, si costa cam de cateva sute de ori mai mult. Sau nu ?

pentru conformitate:
http://stirileprotv....-despre-el.html

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 14 March 2015 - 08:17 PM

#53 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 14 March 2015 - 09:46 PM

Totusi , zic eu, pentru distanta asta nu era mai bine cu dronili ?
Adica daca tineau cu tot dinadinsul de ce sa nu fi facut un balon ... sanatos , dotat cu tot ce trebuie in materie de aparatura care sa urce pana departe ;sa aiba un camp de observatie mult mai mare .

Citeaza

Apropo norocusule la scara aia ai tu ceva crancen ce nu stiu daca la noi la 1/35 vom primii

Sa sti si e foarte bun deasemenea pentru niste conversii , insa imi pare rau ca l-au scos din productie pe fratele sau F22/Pak36 fiindca acum avand unul la purtator nu stiu ce sa fac .Sa-mi iau un T60 si sa-l convertesc la un TACAM sau sa raman pe varianta initiala ( adica tun) si sa-l replic pe cel (presupus) al lui Gunther Halm ...Foarte grea decizie ...

Citeaza

desii sper ca trompetistii sa scoata si ei alte variante ale lui BTR 80 asa cum scot cei de la Ace

Da , sa faca bine , macar atat!

Aceasta postare a fost editata de dany: 14 March 2015 - 10:17 PM

#54 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 16 March 2015 - 12:53 PM

Detalii despre batalia de tancuri de la Logvinova http://www.geopol.ro/?p=365

#55 Useril este offline   florin44 

• Membru senior
  • Postari: 1542
  • Inregistrat: 27-April 10
  • Interests:Machete 1/48 de avioane, blindate şi alte vehicule militare.
    Machete 1/72 de avioane.

Postat 17 March 2015 - 01:01 AM

Ia priviti aici, ce inspecteaza "maretul conducator":

Imagine atasata: FB_IMG_1426535606724.jpg

#56 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 17 March 2015 - 06:12 AM

Vezi postareaflorin44, la 17 March 2015 - 01:01 AM, a spus:

Ia priviti aici, ce inspecteaza "maretul conducator":
Atasament FB_IMG_1426535606724.jpg

Eheeee !! Tenhologie stealth, cu care vrea sa-i bata pe americani ! :acute:

#57 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior
  • Postari: 818
  • Inregistrat: 19-March 05

Postat 17 March 2015 - 09:08 AM

Vezi postareaLonginus, la 17 March 2015 - 06:12 AM, a spus:

Eheeee !! Tenhologie stealth, cu care vrea sa-i bata pe americani ! :acute:

Răilor! E la muzeu şi prezintă ce tehnologie aveau în epoca pietrei.

#58 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 17 March 2015 - 11:03 AM

De remarcat si costumul de zbor al celui cu gat smerit ... fascinant ...

#59 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 17 March 2015 - 03:59 PM

Cineva vinde un Opel kapitan la vreo 5800 de euro . http://olx.ro/oferta...939-IDMjGz.html

Aceasta postare a fost editata de dany: 17 March 2015 - 04:01 PM

#60 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 17 March 2015 - 05:07 PM

Interesant.
Doar ca paduchii guvernamentali au intentii ...interesante, privind ceea ce ei numesc noul cod fiscal.
Nu insist pentru ca risc sa devin vulgar in limbaj si violent in reactii.
Cat despre Kapitan, tocmai am dat la gata macheta Opelului, kitul de la ICM.

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi