FW190 carte
Postat 21 February 2015 - 07:34 PM
Buna seara, Pentru cei interesati, am gasit la magazinul de pantofi Leonardo in Constanta o carte despre vopsire si weathering pentru FW 190, la pretul de 1 leu. Destul de completa, zic desi nu prea ma pricep. Mai erau vreo 5 bucati. Sper ca am postat unde trebuie. Stima si spor la modelit
Postat 22 February 2015 - 02:57 PM
kingtiger3002, la 22 February 2015 - 01:52 PM, a spus:
din pacate nu mai este nici una disponibila
Salutare!
Multumesc pentru raspunsul dat!
Nu ai intrebat daca mai aduc pentru vanzare, sau sa afli mai multe amanunte, cum de a ajuns sa vanda asa ceva, cand ei sunt profilati pe produse de incaltaminte?
Ai reusit sa cumperi pentru tine, sau ai ajuns prea tarziu?
Bafta!
Postat 22 February 2015 - 03:31 PM
B_24_Liberator, la 22 February 2015 - 02:57 PM, a spus:
Salutare!
Nu ai intrebat daca mai aduc pentru vanzare, sau sa afli mai multe amanunte, cum de a ajuns sa vanda asa ceva, cand ei sunt profilati pe produse de incaltaminte?
Bafta!
Bafta!
Au un lot de carti din franta la reduceri un fel de papetarie ,firma care le-a importat e din Oradea
Postat 22 February 2015 - 10:56 PM
Salve!
Mare veste, multumim.
Banuiesc ca nu vrei sa ai dureri de cap, ai fi avut de pregatit 5 plicuri, sistem ramburs.
Daca ti-e greu, trimite-mi mie tot stocul, il distribui eu la colegii abonati in topicul asta.
Doar sa stiu cum o faci, prin posta sau curier. Si cum preferi, ramburs sau in cont.
Asta daca nu apar alte solutii.
Cele bune!
Nicu
Mare veste, multumim.
Banuiesc ca nu vrei sa ai dureri de cap, ai fi avut de pregatit 5 plicuri, sistem ramburs.
Daca ti-e greu, trimite-mi mie tot stocul, il distribui eu la colegii abonati in topicul asta.
Doar sa stiu cum o faci, prin posta sau curier. Si cum preferi, ramburs sau in cont.
Asta daca nu apar alte solutii.
Cele bune!
Nicu
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 22 February 2015 - 10:57 PM
Postat 23 February 2015 - 01:24 PM
Pentru carti de profil mai uitati-va si pe http://www.anticexli...hnica-inginerie
se numeste Antic Ex Libris si are vreo 3 magazine in Bucuresti.
De la carte pentru copii si pana la carti pe subiecte specializate, cam de toate, la preturi foarte bune.
Eu trec pe acolo de cate ori e ziua cuiva.
De la carte pentru copii si pana la carti pe subiecte specializate, cam de toate, la preturi foarte bune.
Postat 23 February 2015 - 03:02 PM
wurger, la 23 February 2015 - 01:24 PM, a spus:
Pentru carti de profil mai uitati-va si pe http://www.anticexli...hnica-inginerie
Eu personal cunosc aceste trei magazine, dar depinde ce gasesti!
Mai cunosc destui pasionati, care stiu de aceste magazine, toti sunt din Bucuresti.
Bafta!