Buna ziua
Va prezint inca un tarator sovietic pe care l-am realizat. E un Kv-1s Trumpeter-ist facut din kitul lor de kv-8s. SEnilele sunt cele din kitul tamiya Jsu-152. Pe ambele parti i-am adaugate zalele de rezerva (ne incluse),
pe partea stanga prelata mascheaza lipsa unei cutii ce nu vine in kit. Tevile de esapament sunt alea incorecte din kit.
Vopseaua e Ammo, albul fiind ce se poate spala. Spalat cu Ak-uri.
Multumesc.
Pagina 1 din 1
KV-1S
Postat 06 February 2015 - 07:02 PM
Salve Gabriel!
Imi place subiectul, primele trei fotografii cred ca sunt mai bune si arata mai bine ce-ai facut.
Te referi cumva la un " Washable white"? Stiu ca Mig Jimenez il are, nu mai retin daca si AK Interactive. L-am vazut utilizat, cu rezultate frumoase, la un Fw 190 A-3, tot pentru un "peisaj" de iarna.
Felicitari pentru rezultat!
Nicu
Imi place subiectul, primele trei fotografii cred ca sunt mai bune si arata mai bine ce-ai facut.
Te referi cumva la un " Washable white"? Stiu ca Mig Jimenez il are, nu mai retin daca si AK Interactive. L-am vazut utilizat, cu rezultate frumoase, la un Fw 190 A-3, tot pentru un "peisaj" de iarna.
Nicu
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 06 February 2015 - 07:02 PM
Postat 06 February 2015 - 07:21 PM
JangBogo, la 06 February 2015 - 07:02 PM, a spus:
Salve Gabriel!
Nicu
Nicu
Ala e, de la Ammo by Mig, al meu insa a venit cu culorile sovietice.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1