Buna seara,
Asa cum este scris si in titlu, doresc sa cumpar o figurina scara 1/48 : pilot - indiferent de epoca!
De asemenea daca aveti si alte figurine 1/48, va rog postati fotografii. Este posibil sa fiu interesat si de altceva.
O sa le folosesc in niste vignete (or sa stea langa niste vehicule)
Pagina 1 din 1
pilot 1/48 cumparare
Postat 29 January 2015 - 11:54 PM
Salve!
Incearca o cautare pe modelimex, sunt cateva oferte bune. Si vorbesti cu Xaba, ti le aduce el.
Depinde pentru ce vrei mai precis, ca perioada istorica (WWII, Vietnam), Aerobonus stiu ca avea niste figurine:
https://www.modelimex.com/search
Incearca o cautare pe modelimex, sunt cateva oferte bune. Si vorbesti cu Xaba, ti le aduce el.
Depinde pentru ce vrei mai precis, ca perioada istorica (WWII, Vietnam), Aerobonus stiu ca avea niste figurine:
https://www.modelimex.com/search
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 29 January 2015 - 11:54 PM
Postat 01 February 2015 - 08:36 PM
Salut, nu cred ca o sa vopsesc figurine prea curand asa ca daca te ajuta iti pot oferi gratuit figurina dintr-un kit la fel cu cel din link. Nu reusesc sa postez fotografii ca sa-ti faci o idee, eu oricum nu prea imi dau seama daca e ceva de capul ei. Daca imi dai pe privat o adresa de mail sau id de messenger incerc sa trimit pozele care n u reusesc sa le incarc aici.
Postat 02 February 2015 - 09:10 AM
salutare Bog,
Multumesc frumos pentru ajutor. Am vazut figurina in link-ul pus de tine. Este perfecta pentru ce imi trebuie mie.
Am sa iti las adreasa pe PM.
In schimb, iti pot da tot ce inseamna elice de la KIT-ul meu ICM 1/48 de Mustang P51 K&D. Poate candva iti vor fi de folos.
Sunt 3 variante de elice.
Facem schimb de adrese pe PM.
Toate cele bune si inca o data multumesc frumos!
Multumesc frumos pentru ajutor. Am vazut figurina in link-ul pus de tine. Este perfecta pentru ce imi trebuie mie.
Am sa iti las adreasa pe PM.
In schimb, iti pot da tot ce inseamna elice de la KIT-ul meu ICM 1/48 de Mustang P51 K&D. Poate candva iti vor fi de folos.
Sunt 3 variante de elice.
Facem schimb de adrese pe PM.
Toate cele bune si inca o data multumesc frumos!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1