Eddie ne-a parasit
Postat 26 January 2015 - 10:36 PM
WTF! Sincer, alta replica mai inteligenta nu reusesc sa gasesc...
Tot ce vreau este sa reusesc sa mi-l aduc aminte asa cum l-am cunoscut - un om care avea bun-simt de dat si altora.
Socurile de genul asta ar trebui sa ne faca sa mai aranjam putin asa-zisele prioritati...
Tot ce vreau este sa reusesc sa mi-l aduc aminte asa cum l-am cunoscut - un om care avea bun-simt de dat si altora.
Socurile de genul asta ar trebui sa ne faca sa mai aranjam putin asa-zisele prioritati...
Postat 26 January 2015 - 11:04 PM
Acum gasesc acest topic si l-am citit cu groaza! RIP eddie! Nu l -am cunoscut personal dar am vorbit cu el de citeva ori la telefon.
Un baiat foarte bun, mare pacat. Am vazut ca venea des la intilnirile voastre in Bucuresti. Ce a patit baiatul asta? Imi poate spune cineva?
Un baiat foarte bun, mare pacat. Am vazut ca venea des la intilnirile voastre in Bucuresti. Ce a patit baiatul asta? Imi poate spune cineva?
Postat 26 January 2015 - 11:10 PM
Un baiat saritor...glumea spunandu-mi pe 2 ian ca alt loc pt petrecerea revelionului nu a gasit decat in spital...am luat-o evident ca pe o gluma, dar din nefericire era adevarat...mult prea adevarat si se pare ca si prea grav. Odihneasca-se in pace si condoleante familiei.
Postat 27 January 2015 - 07:45 AM
E vreme de plumb afara si din pacate nu e doar vremea ci sunt si vestile pe care le aflam ! Nu l cunosteam dar am vazut topicurile sale si replicile de prin alte topicuri. Exista insa atata boala pe fata pamantului incat o replica dintr un film se potriveste acestei vieti suntem dar "Umbra si tarana " . E foarte trist sa auzi cum indiferent de varsta mai piere un suflet si altele si urma LOR ramane suferinta celor apropiati . Dumnezeu sa I odihneasca in pace !!!! Condoleante familie CAMARADULUI de Forum EDDIE !! Si condoleante colegului AdiP si multa putere in a depasii pierderea parintilor !!
Postat 27 January 2015 - 08:29 AM
Fiind vinovat că, odinioară, am facilitat primele întâlniri ale lui Eddie, cu unele kituri din stiren... iar acestea erau pașoptiste, scară la care a și rămas...
M-am gândit că ar fi frumos să-l păstrăm pe Eddie în amintirea noastră, prin câteva dintre topicurile și lucrările sale :
Lyde Schooner
P38 Lightning
Messerschmitt Bf109F-2
Autoblinda AB 41
Inca un Spartan...
90 Otopeni Air Base : - Ziua portilor deschise
M-am gândit că ar fi frumos să-l păstrăm pe Eddie în amintirea noastră, prin câteva dintre topicurile și lucrările sale :
Lyde Schooner
P38 Lightning
Messerschmitt Bf109F-2
Autoblinda AB 41
Inca un Spartan...
90 Otopeni Air Base : - Ziua portilor deschise
Aceasta postare a fost editata de GRIZZLEA: 27 January 2015 - 08:30 AM
Postat 27 January 2015 - 09:40 AM
În alt forum, am găsit primele topicuri modelistice ale lui Eddie, cu primele sale lucrări...
Le voi adăuga acestui topic.
Primele sale navomodelisme lemnoase :
Sfantu' meu
Cuirasatul Bismarck
Primele sale lucrări, bazate pe kituri din stiren :
Recon Vehicle FENNEK - Revell - 1:72
Recon Vehicle FENNEK - Finalizat !
M2 A2 "BRADLEY" - Revell - 1:72
M26 PERSHING - Tamiya - 1:48
În colțișorul său de lucru, Eddie, în fața primului său kit stirenos :
Le voi adăuga acestui topic.
Primele sale navomodelisme lemnoase :