Eddie ne-a parasit
Postat 26 January 2015 - 07:49 PM
Nu am cum sa exprim ce am simtit cand am aflat vestea.
Sambata isi facea planuri, ce sa mai construiasca, urma sa se casatoreasca ... se simtea in glasul lui ca totul va fi bine. Venisera si nasii care urmau sa-l cunune.
Toti ne bucuram ca este bine si astazi ... nu mai este printre noi.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace Eddie!
Codoleante familiei si celei ce urma a-i fi sotie!
Sambata isi facea planuri, ce sa mai construiasca, urma sa se casatoreasca ... se simtea in glasul lui ca totul va fi bine. Venisera si nasii care urmau sa-l cunune.
Toti ne bucuram ca este bine si astazi ... nu mai este printre noi.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace Eddie!
Codoleante familiei si celei ce urma a-i fi sotie!
Postat 26 January 2015 - 08:03 PM
Doamne, ce început de an cumplit !!!
Acum un sfert de ora m-am întors de la cimitir, de la priveghi; miercuri AdiP își îngroapă tatăl. Acum 10 zile și-a înmormântat mama.
Deschid forumul și. ..aflu asta !
Acum un sfert de ora m-am întors de la cimitir, de la priveghi; miercuri AdiP își îngroapă tatăl. Acum 10 zile și-a înmormântat mama.
Deschid forumul și. ..aflu asta !
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 26 January 2015 - 08:04 PM
Postat 26 January 2015 - 10:10 PM
Nu pot sa cred, efectiv cand am citit pe facebook, am crezut ca nu vad bine. Nu intelegeam de ce nu apucase sa-mi dea mobilul, acum cateva zile, vroiam sa-l sun si acum...
Desi nu ne-am cunoscut personal, doar de cateva luni ne "legasem" de la distanta, am simtit ca ne vom intelege foarte bine.
Tocmai ce-i trimisesem o figurina, incepuse sa fie atras si de universul asta. Si acum ....
Condoleante celor dragi!
Dumnezeu sa te aseze unde-i doar zambet si lumina, Edi!
Desi nu ne-am cunoscut personal, doar de cateva luni ne "legasem" de la distanta, am simtit ca ne vom intelege foarte bine.
Tocmai ce-i trimisesem o figurina, incepuse sa fie atras si de universul asta. Si acum ....
Condoleante celor dragi!
Dumnezeu sa te aseze unde-i doar zambet si lumina, Edi!