Descrierea topicului este cam ce cred eu ca zicea un Wurger cand vedea un asemenea exemplar.
Cum pestii spada ai majestatii sale Adi.P sunt inca in acvariu, in stadiu de alevini, si cum eu m-am inscris intr-un program fara reguli de tip "Fa nene ce-ti place", incep acest topic de prezentare a constructiei machetei de la Airfix in scara 1/72.
La o prima impresie, kitul e impresionant. Constructia e foarte asemanatoare cu cea la 48 de la Tamyia dar peste tot este aparenta diferenta de scara si dificultatea cu care pot fi reproduse detalii la 72 de catre un modelist purtator de ochelari.
Ca sa mai reduc din handicap, s-a adaugat la kitul initial setul de PE prevopsit si prelipicios de la Eduard.
Acest set, in fapt un Zoom in care ti se da " tot ce e strict necesar" (?~!?!) a fost completat in cazul meu cu vechea foaie de alama de la ACE. Foaia asta, e practic o poleiala mai elastica, care face mai multe probleme decat rezolva.
Insa cum eu cred ca hobby-ul se sfarseste acolo unde incepe sa-ti fie afectat bugetul necesar unui trai decent, ma multumesc cu astea.
Scopul final este sa pot face avionul din profilul atasat. Nu am gasit inca poze cu el, dar prin analogie cu alti pesti din aceeasi epoca, am cam inteles ce trebuie sa-i pun/scot ca sa arate a Mk I.
![Imagine atasata: swordfish_float-823-809.jpg](http://www.cartula.ro/forum/uploads/monthly_01_2015/post-68-0-38085300-1421664001_thumb.jpg)
Decalul il am de la un vechi kit Eastern Express. Am vazut acest profil in alte parti si acolo avea numarul de serie trecut cu litere mari sub aripile superioare. inca nu stiu daca e cazul sau nu.
In plus, neputandu-ma hotara daca sa-l fac cu aripile desfacute sau stranse, voi face o aroganta si-l voi face cu o aripa stransa si una nepliata. E !?
Sa stiti ca se poate. Am cel putin o poza in care 2 avioane sunt stationate asa pe puntea unui portavion.