Un model usor de construit si corect in forme , ce retine foarte bine caracterul acestor vehicole , datand de pe vremea cand inca ICM-ul nu se " spurcase" trecand la" Dark side " promitand iubire vesnica braillistilor si alintandu-i cu subiecte inedite si prea putin materiarilzate in plastic la preturi imbatabile . (...Trai , neica ...)
Singurul neajuns al acestor kituri este faptul ca nu are reprezentat deloc interiorul si ar mai fi roata de rezerva , ce nu este montata deocamdata pe modelul meu , desi nu stiu exact daca o voi modifica ....
" Vacseala" am realizat-o integral cu pensula . Emailuri pentru stratul de baza dupa care am venit cu vopsele de ulei atat pentru nuanta finala , efectele de lumina sau umbra ( foarte subtile) , invecheala si ceea ce se vede bine " ciupeala" gri inchis .
Din pacate am "reusit" sa pierd 2 decaluri ale crucilor initiale , fiind nevoit sa utilizez altele , ceva mai mari si cam incorecte , insa nu m-a deranjat prea tare . Decalurile s-au asezat foarte bine cu Adhesol , dupa care le-am inmuiat putin si cu Tensol ( Agama) .
Prafuiala am realizat-o cu pigment( Patinator) " sand" , deasemenea Agama .
Parca ar mai fi ceva loc de " joaca" , insa neavand lac mat pentru a sigila ceea ce am lucrat , m-am gandit sa ma opresc aici ( deocamdata) .
In speranta ca are sa va placa , va astept cu drag la comentarii.
Aceasta postare a fost editata de dany: 13 January 2015 - 05:40 PM