Se scot la vanzare blindatele rusesti achizitionate de subsemnatul din seria 1/72, la care am avut acces prin intermediul colegului nostru de la Chisinau, OldHammer.
Le cunoasteti deja, sunt reusite, dragutze, dar am nevoie de fonduri pentru alte proiecte personale.
Pentru cei interesati, lista machetelor disponibile este mai jos. Atentie, nu am toata seria, ci doar o parte (am sarit peste niste numere, sorry). Poze gasiti in topicul colegului OldHammer.
Preturile sunt urmatoarele:
- 30 lei pentru achizitia a una sau doua bucati
- 28 lei pt. trei pana la cinci bucati
- 26 lei pt. sase si mai mult de sase machete achizitionate.
Rog postati orice propunere de achizitie aici, pentru a putea aplica in mod democratic principiul "primul venit, primul servit".
Pentru livrarea in Bucuresti, vom schimba telefoane mobile pe pm si ne intalnim la o statie de metrou din zona centrala a Bucurestiului.
Pentru livrarea in provincie, 5 lei colet simplu, Posta Romana, cu plata in cont bancar B. Transilvania (zero comision depunere).
La achizitia a minim patru machete, transportul este gratuit, colet simplu, Posta Romana, plata in cont bancar.
Din motive de costuri si timp, nu trimit ramburs.
Machetele sunt in ambalajul de plastic original, nedesfacute. La cele mai multe am si revistuta care le insotea (voi verifica, daca exista interes si pentru ea):
Lista:
T-80
IS-2
T-28
SU-122
T-55
KV-1 (vara)
IS-3
KV-2
T-34
T-35
BA-20