INJ Yamato 1:200 - kitul nichimo reconditionare (indrumari si sfaturi)
Postat 27 September 2015 - 04:06 PM
Salutari !
Astazi am terminat in proportie de 95% inca o piesa , cu cateva modificari. Este a doua piesa terminata si pot sa spun ca este o mare diferenta intre kitul Bismarck si Yamato din punct de vedere al detaliilor......dar nu e un "capat de lume" cu upgradurile GMM si improvizatii sper sa iasa o treaba frumoasa.
poze
cele doua componente pe pozitie
Numai bine !!!
Astazi am terminat in proportie de 95% inca o piesa , cu cateva modificari. Este a doua piesa terminata si pot sa spun ca este o mare diferenta intre kitul Bismarck si Yamato din punct de vedere al detaliilor......dar nu e un "capat de lume" cu upgradurile GMM si improvizatii sper sa iasa o treaba frumoasa.
poze
cele doua componente pe pozitie
Numai bine !!!
Postat 12 December 2016 - 12:27 PM
Salutare tuturor !!!
Dupa o pauza destul de mare am reinceput lucrul la Yamato , acum ca am terminat cu deplasarile pentru serviciu si sper sa am timp mai mult de lucru.
Saptamana trecuta am terminat alte doua componente, cu modificarile aferente
Radarul de la turnul de control :
Repararea catargului , care era rupt plus modificari.
Toate componentele lucrate pana acum pe pozitie
Cu bune cu rele cam atat pentru moment
Numai bine !!!
Alte cateva poze care nu au avut loc
Numai bine !!!
Dupa o pauza destul de mare am reinceput lucrul la Yamato , acum ca am terminat cu deplasarile pentru serviciu si sper sa am timp mai mult de lucru.
Saptamana trecuta am terminat alte doua componente, cu modificarile aferente
Radarul de la turnul de control :
Repararea catargului , care era rupt plus modificari.
Toate componentele lucrate pana acum pe pozitie
Cu bune cu rele cam atat pentru moment
Numai bine !!!
Alte cateva poze care nu au avut loc
Numai bine !!!
Postat 27 January 2017 - 11:52 PM
Salutare domnilor !!!
Inca un mic pas pentru yamato , am terminat de modificat prima tureta de 15,5 mm sper ca a iesit binisor :
Cele doua turete de 15,5mm :
Apelez din nou la ajutorul vostru , vreau sa modific tunurile turetelor insa nu stiu din ce material si cum sa confectionez acele piese , le-am incercuit cu rosu pentru ca nici nu stiu cum se numesc .
ceva de genul as vrea sa fac :
Daca cunoaste cineva procedeul sa nu ezite sa ma contacteze
Cam atat pentru moment.
Numai bine !
Inca un mic pas pentru yamato , am terminat de modificat prima tureta de 15,5 mm sper ca a iesit binisor :
Cele doua turete de 15,5mm :
Apelez din nou la ajutorul vostru , vreau sa modific tunurile turetelor insa nu stiu din ce material si cum sa confectionez acele piese , le-am incercuit cu rosu pentru ca nici nu stiu cum se numesc .
ceva de genul as vrea sa fac :
Daca cunoaste cineva procedeul sa nu ezite sa ma contacteze
Cam atat pentru moment.
Numai bine !