Pana la urma am reusit si eu sa termin acest IAR-93 folosind kit-ul de la AEROPXY; prima macheta din rasina realizata pana acum.
Mi-a luat mult mai mult timp decat anticipasem, uneori intrebandu-ma daca are sens sa ma trudesc atata cu un kit destul de modest si pretentios in acelasi timp. Cei care il au sau l-au folosit cred ca inteleg cel mai bine la ce ma refer.
Oricum in final a iesit ceea ce se vede; adica un model relativ modest, care nu se poate compara cu unul realizat din plastic. Dar neavand alta alternativa pentru acest avion am incercat si varianta asta. Nu am insistat prea mult in prelucrari de finete. Probabil ca ar fi trebuit sa regravez tot ptr. a nu se vedea asa santuri in loc de linii de panou sau capace. Dar rasina fiind destul de moale si cu multe incluziuni am decis ca nu merita. Ptr. vopsire am folosit acrilice Agama si Revell. In loc de primer am folosit Future; am vrut sa incerc si varianta asta pe un kit ptr. care sa nu-mi para asa rau daca ratez. Desi n-am avut probleme de genul vopsea desprinsa si ramasa pe banda de mascare, aderenta vopselei pare la limita. Cred ca un primer ar fi fost mai indicat.
Spor si numai bine va doresc!
Vasile
Aceasta postare a fost editata de -Vasile-: 12 January 2015 - 12:20 AM