Kitul Revell o să fie chiar A-8/R-11 , Weise 9, Ofw. Gunter Migge , 1./NJG.10 , Werneuchen , 1944
Airfix-ul o să fie Rote 19 , Ernst Schroder , 5./JG 300, nov.1944
Kitul Italeri este bătrīn , dar nu e rău. Cum nu are nimic legat de tunurile alare exterioare , poate fi lesne făcut ca un F-8.Inițial m-am gīndit la cel romānesc , dar este prea ....jumulit. Probabil o să-l fac Blau 12 , pilot Laszol Szenassy, 3./JG 11 , Hannover-Celle,oct.1944
Un kit ciudat , l-am luat cu ceva vreme īn urmă fără să știu ce conține.Un amestec de superdetaliere ( este singurul care are motorul Jumo reprezentat destul de bine , deși NU se pot reprezenta deschise capacele de vizitare , necesită "chirurgie avansată" īn acest scop...) și greșeli . O să īncerc să-l transform īntr-un D-13 , Gelbe 10 , Major Franz Gotz , Stab./ JG 26 , Flensburg , mai 1945.
Kitul ăsta l-am luat că să-l "repar" pe Unimax...Am sfīrșit prin a-l face și pe el , oricum , dacă exceptăm faptul că nu are practic cockpit , e muuult peste chinez...O să-l fac D-9 , nu m-am hotărīt īncă la un avion anume...
Cel mai bun dintre Dore , o să-l transform īn D-11 , Rote 4 ( ex. <58 ), JV44 , Papagei Staffeln, Leutnant Karl Heinz Hoffman
Cam asta este. O să īncerc să fac treaba bună , dar sigur nu o să ma afund īn modificări amănunțite , nu cred că am priceperea necesară .
Va continua .
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 07 January 2015 - 05:26 PM