Camioanele mele modele auto scara 1:87
Postat 24 January 2016 - 07:11 PM
Salutare,
am detectat o automacara cu brat telescopic, o macheta care "face toti banii". Super initiativa, scara este una dificila, asa cum am mai spus, si postez aici pentru ca un astfel de proiect sau mai bine zis idee am si eu in vizor, adica o macheta de macara, insa scare mult mai mare.
Felicitari pentru realizare, alaturi de celelalte machete romanesti se va obtine un ansamblu excelent.
am detectat o automacara cu brat telescopic, o macheta care "face toti banii". Super initiativa, scara este una dificila, asa cum am mai spus, si postez aici pentru ca un astfel de proiect sau mai bine zis idee am si eu in vizor, adica o macheta de macara, insa scare mult mai mare.
Felicitari pentru realizare, alaturi de celelalte machete romanesti se va obtine un ansamblu excelent.
Postat 09 November 2016 - 10:47 PM
La imboldul unor prieteni,m-am apucat de un alt proiect,semiremorci nervurate ,sau raiat in limbajul profesionistilor ,omniprezente in flota de transport a RSR-ului.Materialul de baza este styrene de la evergreen .Pentru semiremorca cu usa laterala am folosit cod 4525 respectiv pentru cea fara usa laterala cod2025.Momentan semiremorcile sunt in faza de executie:
Cam atat,astept pareri,sugestii sfaturi
Cam atat,astept pareri,sugestii sfaturi
Aceasta postare a fost editata de catalinkat: 09 November 2016 - 10:51 PM
Postat 10 November 2016 - 07:16 PM
Multumesc ! Ma cam omoara serviciul,i-mi papa tot timpul liber ,si de la 1 decembrie i-mi pleaca un coleg si raman singur. Incerc tot timpul sa prezint altceva , ceva pe care ceilalti nu vor sau nu au curaj de a se inhama la proiect mai speciale.Eu astept momentul,chiar ma ofer s-ai ajut in proiectele lor viitoare. Mai am si altceva dar o sa-l prezint mai amanuntit decindata ce e gata. Multumesc pentru aprecieri!