Camioanele mele modele auto scara 1:87
Postat 22 May 2017 - 08:36 AM
Salutare comunitate modelistica!
Fortat de ceva probleme de sanatate,am fost nevoit sa iau o pauza de la mesterit insa acum revin cu o macheta pe care vreau sa o termin pana la sfarsitul verii 2017.Mai jos postez ceva poze cu modelul mentionat:
Cam atat deocamdata, ma concentrez pe sforile de prindere ala prelatei ,care o sa ia timp mult.O saptamana minunata
Fortat de ceva probleme de sanatate,am fost nevoit sa iau o pauza de la mesterit insa acum revin cu o macheta pe care vreau sa o termin pana la sfarsitul verii 2017.Mai jos postez ceva poze cu modelul mentionat:
Cam atat deocamdata, ma concentrez pe sforile de prindere ala prelatei ,care o sa ia timp mult.O saptamana minunata
Postat 11 June 2017 - 01:24 PM
Se mareste si ma preseaza sa ma apuc de modulul"autobaza".In privinta autoexcavatorului si automacaralei cu siguranta va exista o vigneta de tipul "lucrari termoficare" sau "apa-canalizare".Ma gandesc serios sa le prezint pe la concursuri dar constat ca nu prea mai exista asa ceva in Romania...
Postat 11 June 2017 - 04:16 PM
Salutare,
faine machetele cu tematica romaneasca, pe de o parte pentru ca aduc aminte de modele vazute pe strazi in copilarie, pe de alta parte pentru ca dau senzatia de "lucrativ".
Ca o intrebare, nu am cautat inca pe goagal, am vazut pozele cu excavatorul pe platforma auto, el avea ambele seturi de cale, adica si in spatele cabinei?
spor la lucru
faine machetele cu tematica romaneasca, pe de o parte pentru ca aduc aminte de modele vazute pe strazi in copilarie, pe de alta parte pentru ca dau senzatia de "lucrativ".
Ca o intrebare, nu am cautat inca pe goagal, am vazut pozele cu excavatorul pe platforma auto, el avea ambele seturi de cale, adica si in spatele cabinei?
spor la lucru
Postat 11 June 2017 - 05:44 PM
Salutare!
Exact ,calele erau in spatele cabinei in forma rotunda,eu decupand o parte din sasiu in zona respectiva pentru a ascunde bratele calelor.Mi-a fost la indemana sa folosesc profile de stiren in detrimentul profilelor de alama.Chiar daca scara este destul de mica incerc pe cat posibil sa reproduc cat mai multe detalii pe respectivele machete.
Exact ,calele erau in spatele cabinei in forma rotunda,eu decupand o parte din sasiu in zona respectiva pentru a ascunde bratele calelor.Mi-a fost la indemana sa folosesc profile de stiren in detrimentul profilelor de alama.Chiar daca scara este destul de mica incerc pe cat posibil sa reproduc cat mai multe detalii pe respectivele machete.
Postat 12 June 2017 - 10:32 AM
catalinkat, la 11 June 2017 - 01:24 PM, a spus:
...
Ma gandesc serios sa le prezint pe la concursuri dar constat ca nu prea mai exista asa ceva in Romania...
Ma gandesc serios sa le prezint pe la concursuri dar constat ca nu prea mai exista asa ceva in Romania...
Tocmai s-au incheiat doua, unul la Brasov si celalalt la Alba Iulia.
Urmeaza, daca nu ma insel, expozitia concurs de la Constanta.
Cum nu sunt concursuri?
Postat 15 June 2017 - 06:06 PM
catalinkat, la 12 June 2017 - 06:04 PM, a spus:
Ma refeream la concursuri in care sa existe o buna reprezentare si pe partea de 1:87 .
In principiu nimic nu te impiedica sa vii la un concurs de statice gen Alba, Brasov, Constanta sau Bucuresti.
Daca crezi ca o sa fie categorie separata 1/87, s-ar putea sa astepti mult si bine doar daca nu este concurs de trenulete.
In plus lucrarile tale se pot inscrie la categoria "Scratch" fara probleme.
Asadar, nu prea ai scuze.