Camioanele mele modele auto scara 1:87
Postat 06 January 2015 - 03:03 PM
Calitatea fotografiilor nu este cea mai buna,recunosc,avand in plan o camera foto mai performanta decat cea a telefonului.
Postat 06 January 2015 - 05:54 PM
Despre remorca,este consruita de la zero din acelasi material ABS/Styrene,rotile si partea de articulatie fiind de la diversi" donatori" Herpa.
Postat 07 January 2015 - 08:34 AM
laudabila initiativa avand in vedere scara la care lucrezi (din ce ai povestit este 1:87).
La scara feroviara in cauza deteliile sunt extrem de greu de realizat, asa ca orice activitate modelistica de tip scratch este de luat in seama.
Nu conteaza culorile pentru cea de a doua macheta, cred ca au fost foarte multe variante de vopsire, mai ales ca autocamianele respective au lucrat perioade indelungate pentru diferite intreprinderi. Poti eventual sa mai scoti din luciul de plastic al machetelor cu un strat de lac mat sau ceva weathering.
Spor la lucru.
Postat 07 January 2015 - 05:58 PM
Prin anii `80 prezenta acestor camioane era des intalnita pe strazile orasului( pana si in reclamele cu Dorel) m-a impins sa incep primele modificari ale sasielor Herpa tocmai cu acest model.Am ales varianta galben-rosu a acestui camion usor. Rezultatul este urmatorul:
Desigur mai sunt multe detalii de pus in practica si la acest model,dar toate la timpul lor.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 08 January 2015 - 11:11 AM
Postat 09 January 2015 - 06:12 PM
Postat 11 January 2015 - 02:10 PM
Postat 25 January 2015 - 09:15 PM
Pana acum totul merge bine ,sa vad mai incolo cum rezolv problema cu geamurile. Cam asta pentru astazi,va urez o saptamana buna dragi colegi.
Postat 21 March 2015 - 03:38 PM
Mai este drum lung pana la finalizare,dar treptat sper sa termin fiecare proiect in parte,avand dead line la sfarsitul verii.Cam atat pentru saptamana asta...De luni o sa am o noua camera si sper ca viitoarele postari vor avea numai fotografii de calitate
Aceasta postare a fost editata de catalinkat: 21 March 2015 - 03:39 PM