Coltul cu 109E 1/72
Postat 04 October 2019 - 05:21 PM
Postat 04 October 2019 - 07:03 PM
Excelente , 1-0-9 ! Bravo si Bravo!
Decalurile pentru cel croat sint Kora ?
Ce bine il prinde camuflajul acela patat !
... Si mie mi-a facut cu ochiul o vreme avionul acesta , dar atat m-am gandit si m-am razgandit daca nu cumva era o culoare " sand"rlm 79 ca si fond ( mai erau parca in zona vopsite asa) ... ca pana la urma mi sa luat cheful sa-l mai fac .
Decalurile pentru cel croat sint Kora ?
Ce bine il prinde camuflajul acela patat !
... Si mie mi-a facut cu ochiul o vreme avionul acesta , dar atat m-am gandit si m-am razgandit daca nu cumva era o culoare " sand"rlm 79 ca si fond ( mai erau parca in zona vopsite asa) ... ca pana la urma mi sa luat cheful sa-l mai fac .
Aceasta postare a fost editata de dany: 04 October 2019 - 07:21 PM
Postat 06 October 2019 - 11:56 AM
Pentru camo am incercat inainte diferite combinatii, niciuna nu iesea "ca in poza". M-am oprit la 71 peste 76.
Carnaciorii ar fi trebuit mai subtiri si definiti, atat s-a putut :))
Sunt cateva poze ale avionului real, una din ele foarte buna si clara. Singura parte care nu e vizibila nicaieri e directia, asa ca mi-am permis un pic de libertate si am facut-o galbena, inspirat de alte avioane din Legiunea Aeriana Croata. Prevazator, am lipit-o insa cu aracet :)))
Decalurile sunt de la Kora, de fapt am folosit din set doar numarul si emblema iar restul, cruci si stenciluri, din rezerve.
Decalurile astea sunt printate cu Apls pe foaie de laser, cam artizanal...dar si-au facut treaba.
Postat 06 October 2019 - 12:07 PM
La cel spaniol, pozele sunt mai rare ca dintzii de gaina, una singura arata ceva cat de cat :
..restul, te baga mai mult in ceatza, de exemplu astea doua care arata avioane cu vopsea temporara alba, sau cu filtru de praf , tropical...
Si la asta am folosit tot decalurile de la Kora, ca si la cel croat, numai literele si emblemele (ambele par insa destul de subdimensionate).
..restul, te baga mai mult in ceatza, de exemplu astea doua care arata avioane cu vopsea temporara alba, sau cu filtru de praf , tropical...
Si la asta am folosit tot decalurile de la Kora, ca si la cel croat, numai literele si emblemele (ambele par insa destul de subdimensionate).
Postat 19 January 2020 - 09:12 PM
sorintasnase, la 19 January 2020 - 05:02 PM, a spus:
Salut.numa sase?ala alb ce o sa fie?
Salut, in final ar trebui sa iasa inca un V1 (pentru un prieten) si astea 5:
Planul diabolic era sa mai imi iau inca 4-5 si sa le bag si pe astea doua-trei:
...plus inca doua romanesti, unul pre-war, altul post 23 aug. Vise, taica...