Salutare,
am terminat o macheta Italeri, o macheta auto de referinta pentru ceea ce a insemnat ca functionalitate pentru partea germana.
Kitul este de la Italeri, un kit ok, se imbina foarte bine, fara a fi nevoie de chit aproape deloc. Am folosit putin la imbinarile cabinei, mai mult pentru linistea mea proprie. Scara este una generoasa, 1:24, detaliile sunt ok. Ca schema de vopsire se poate opta pentru o varianta de camuflaj, respectiv pentru una in culoarea gri albastrui, culoare consacrata a vehiculelor germane, pentru care am optat si eu.
Am postat macheta pe o baza, realizata dintr-un tablou din carton, fara prea multe detalii, doar ceva noroi si pietris. Pentru a scapa de monotonia acelei suprafete am adaugat cateva elemente de decor, atat pe baza cat si in bena machetei. Vopsirea s-a realizat cu gri albastrui de la revell, si negru pentru elementele de sasiu, precum si nuantele de maro adecvate pentru interior. Am facut ceva washuri cu uleiuri, am folosit prafuri de tip pastel dar si pigmenti de modelism pentru a trata corespunzator atat sasiul cat si partea superioara a machetei.
In cele ce urmeaza iata cateva poze ale machetei, preum si un link catre un mic tutorial de realizare. Spun mic, deoarece nu am facut foarte multe poze pe parcursul asamblarii, aceasta desfasurandu-se destul de cursiv.
https://www.youtube....j0EkVr71TR42GPg
Pagina 1 din 1
Opel Blitz 1:24 Italeri
Arata acest topic
Pagina 1 din 1