Dragi prieteni,
Cei care imbina pasiunea cu un moment de relaxare se intilnesc cu ocazia Sarbatorilor de Iarna in data de 20.12.2014, la HB Bistro, str Matasari nr 49.
Lista sponsorilor este completa.
Braduletul urmeaza sa fie impodobit, iar petrecerea de sfirsit de an o asteptam toti cu nerabdare.
Numai bine tuturor,
DAN
Pagina 1 din 1
intilnirea lunii decembrie de la HB Bistro
Postat 20 December 2014 - 05:37 PM
Salut prieteni, intr-adevar, bradul era impodobit... Iata si ceva poze de la mica noastra petrecere de sfarsit de an, unde, ca de obicei, am imbinat ce era de combinat:
Atmosfera a fost super destinsa si distinsa, iar tombola orgaanizata, un bun prilej de distractie.
Uram tuturor modelistilor forumisti sau neforumisti, prezenti sau neprezenti la intalniri, Un Craciun Fericit si Un An Nou cu Bucurie, si cat mai multe si mai bune realizari (modelistice)!
Atmosfera a fost super destinsa si distinsa, iar tombola orgaanizata, un bun prilej de distractie.
Uram tuturor modelistilor forumisti sau neforumisti, prezenti sau neprezenti la intalniri, Un Craciun Fericit si Un An Nou cu Bucurie, si cat mai multe si mai bune realizari (modelistice)!
Aceasta postare a fost editata de LiviuM: 20 December 2014 - 05:39 PM
Postat 29 December 2014 - 10:13 AM
Postat 30 December 2014 - 09:38 AM
Dragi prieteni,
Inca un an se apropie de inceput, - tuturor " LA MULTI ANI !".
Folosesc acest prilej pentru a ura multa sanatate si fericire prietenului nostru care in martie va deveni tatic.
Invigorati pasiunea, pregatiti machetele, pentru ca in 2015 veti vedea de ce!
LA MAI MULTE MACHETE !
DAN
Inca un an se apropie de inceput, - tuturor " LA MULTI ANI !".
Folosesc acest prilej pentru a ura multa sanatate si fericire prietenului nostru care in martie va deveni tatic.
Invigorati pasiunea, pregatiti machetele, pentru ca in 2015 veti vedea de ce!
LA MAI MULTE MACHETE !
DAN
Arata acest topic
Pagina 1 din 1