Imi place.
Foarte frumos avion. Frumoasa si atenta executia si la fel si vopsitoria. Imi place si baza, parca e altfel cand pui machete pe asa ceva si nu direct in vitrina.
Sugestiile colegilor 109 si dakian n-ar face decat sa-i sporeasca valoarea.
Felicitari Z si la mai multe! Ce urmeaza?
Fiat G 55/I Centauro scara 1/72
Postat 29 March 2016 - 07:11 PM
Baza o vad neterminata. Incercati sa mai vopsiti scandurile de lemn cu diverse nunate de uleiuri, peste care sa veniti cu ceva pigmenti (minim 2 nuante). As interveni si asupra suprafetelor de pamant unde as fi ceva mai agresiv in privinta vopselurilor si a pigmentilor (in Italia era destul de mult praf). Cu cat mai multe tonuri ale aceleiasi culori, cu atat mai reala va fi baza.
Avionul imi place cum a iesit, dar lipsa antenei si a celor doua mitraliere de pe capota ii da un aer ciudat.
Una peste alta felicitari pentru model.
Avionul imi place cum a iesit, dar lipsa antenei si a celor doua mitraliere de pe capota ii da un aer ciudat.
Una peste alta felicitari pentru model.
Postat 30 March 2016 - 01:06 PM
Multumiri pentru aprecieri, ma bucur cava place!
@1-0-9, nu le mai am, le-a furat neamtul ala mic si rau Ce sa fac, uit mereu sa arunc un ochi si in buletinul de identitate Am uitat pur si simplu de mitralierele de sub capota! Se va rezolva.
@Tibi, ciupituri am facut mereu, chiar mai vizibile, apoi le-am mai ...domolit. Da, baza o pun de curind, arata mai bine asa!
@Dakian, alea decaluri le-am avut, altele nu sunt date in kit. Cit deapre antena, nu pun niciodata, ca e primul lucru pe care il agat! Stiu ca arata mai bine, dar decit sa-l vad capotat...
@1-0-9, nu le mai am, le-a furat neamtul ala mic si rau Ce sa fac, uit mereu sa arunc un ochi si in buletinul de identitate Am uitat pur si simplu de mitralierele de sub capota! Se va rezolva.
@Tibi, ciupituri am facut mereu, chiar mai vizibile, apoi le-am mai ...domolit. Da, baza o pun de curind, arata mai bine asa!
@Dakian, alea decaluri le-am avut, altele nu sunt date in kit. Cit deapre antena, nu pun niciodata, ca e primul lucru pe care il agat! Stiu ca arata mai bine, dar decit sa-l vad capotat...