Forum Machete,Modelism,Hobby: Fiat G 55/I Centauro - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Fiat G 55/I Centauro scara 1/72

#61 Useril este offline   RocknRolla 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1050
  • Inregistrat: 15-February 13

Postat 29 March 2016 - 03:38 PM

Imi place.

Foarte frumos avion. Frumoasa si atenta executia si la fel si vopsitoria. Imi place si baza, parca e altfel cand pui machete pe asa ceva si nu direct in vitrina.

Sugestiile colegilor 109 si dakian n-ar face decat sa-i sporeasca valoarea.

Felicitari Z si la mai multe! Ce urmeaza?

#62 Useril este offline   aur 

• Membru senior
  • Postari: 403
  • Inregistrat: 15-February 14
  • Interests:1/72, 1/48 Scale Models

Postat 29 March 2016 - 07:11 PM

Baza o vad neterminata. Incercati sa mai vopsiti scandurile de lemn cu diverse nunate de uleiuri, peste care sa veniti cu ceva pigmenti (minim 2 nuante). As interveni si asupra suprafetelor de pamant unde as fi ceva mai agresiv in privinta vopselurilor si a pigmentilor (in Italia era destul de mult praf). Cu cat mai multe tonuri ale aceleiasi culori, cu atat mai reala va fi baza.
Avionul imi place cum a iesit, dar lipsa antenei si a celor doua mitraliere de pe capota ii da un aer ciudat.
Una peste alta felicitari pentru model.

#63 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12662
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 30 March 2016 - 01:06 PM

Multumiri pentru aprecieri, ma bucur cava place!
@1-0-9, nu le mai am, le-a furat neamtul ala mic si rau :ph34r: Ce sa fac, uit mereu sa arunc un ochi si in buletinul de identitate :whistle: Am uitat pur si simplu de mitralierele de sub capota! :bang: Se va rezolva.
@Tibi, ciupituri am facut mereu, chiar mai vizibile, apoi le-am mai ...domolit. Da, baza o pun de curind, arata mai bine asa!
@Dakian, alea decaluri le-am avut, altele nu sunt date in kit. Cit deapre antena, nu pun niciodata, ca e primul lucru pe care il agat! Stiu ca arata mai bine, dar decit sa-l vad capotat...

#64 Useril este offline   mykyb 

• Membru senior
  • Postari: 247
  • Inregistrat: 27-December 05
  • Interests:Machetism de tot felul

Postat 31 March 2016 - 06:22 PM

Salutare,
Mie imi place,a iesit frumos.Sustin spusele lui Aur,ar mai fi un pic de lucru la baza!La avion eu zic ca fiecare cu ce ii place,Zic ca a iesit fumos.Felicitari....
Miki..............

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

14 useri citesc topicul
0 membri, 14 vizitatori, 0 utilizatori anonimi