Propunand in “German 81mm Mortar with Crew 1941-1945 (Winter)” doua mortiere extrem de detaliate si servanti in pozitii realiste, Zvezda trateaza subiectul GrW34 intr-o maniera speciala, oferind atat un mortier in lupta cat si unul in pozitie de transport.
Recenzia completa a acestui set superb si deosebit de folositor, acompaniata de o multitudine de imagini cu pozitiile standard si conversii poate fi vizitata de acum inainte aici:
http://www.ww2german...1-1945-6209-ext
Sper sa va placa.
Cristian Florescu
Pagina 1 din 1
1/72 Zvezda - German 81mm Mortar with Winter Crew (IMG&Link Review)
Postat 20 November 2014 - 12:10 PM
b00gie, la 19 November 2014 - 10:27 PM, a spus:
Te urmaresc mereu cu placere. Foarte faine figurinele. Au posturi naturale. Iar conversiile tale sunt de nota 10. Impreuna cele doua seturi arata super.
Cand ma uit la ce faci tu, asa mi se face iar un dor de 1/72...
Cand ma uit la ce faci tu, asa mi se face iar un dor de 1/72...
Multumesc mult pentru mesaj si cuvintele deosebite. Este intr-adevar o placere sa lucrezi cu figurinele Zvezda, acest manufacturier a devenit unul din preferatii mei.....:)
Intr-adevar, cele 2 seturi arata foarte frumos, si in curand urmeaza sa il pun si pe al treilea din aceasta serie, unul de asemenea foarte bun, probabil cea mai buna MG34 pe tripod disponibila la scara 1/72.... bineinteles, vor fi si conversii.....:)
Pe de alta parte, ma bucura foarte mult faptul ca ti se face dor de 1/72, unul din scopurile principale ale postarilor mele este acesta..:)
Cele bune,
Cristi
- ← 1/72 Orion - Panzer Soldiers Basic Set 5
- Figurine
- Iron Brigade 1862 - Caporal in Regimentul 19 Indiana →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1