In seria asta sunt patru cavaleri asezati in fix exact aceiasi pozitie.
Diferenta intre cavaleri este facuta de cateva accesorii si de decaluri asa ca ai auzit bine, Aguhan. Toti sunt la fel. I-am studit impreuna cu Olaf si a ramas sa-si aleaga, in cazul in care va dori, unul dintre personaje.
Producatorul n-a fost nevoie sa se straduiasca prea mult. A pus la dispozitie baza
.
Ei! Si iata cum Olaf s-a hotarat sa faca fata unei noi provocari si fireste un "antrenament" bun in asteptarea romanilor mult visati.
Lucrarea asta poate sa fie ca o carte buna sau ca un film bun. Daca "te prinde", la final, iti va parea rau ca s-a terminat.
Olaf, desi plasticul este dur sa sti ca se inmoaie destul de bine. Pentru lipire iti recomand
sau ceva similar.
Nu se unge cu el ci se da "carnat" in asa fel incat atunci cand vei propti partile una de alta sa faca "pfff" in exterior. Nu stergi surplusul ci il lasi sa se intareasca.
Pentru inceput prinzi piesele doua cate doua (picioare separat, maini separat, corp ...). Jumataile le fixezi cu carlige de rufe nu cu "elastice de bani" . Zgarciurile alea sunt bune la fixat, dar nu in cazul figurinei tale din doua motive:
1 arcul de la carligul de rufe asigura o presiune mai mare asupra pieselor si in cazul tau ete nevoie de asta
2 contactul dintre "zgarci" si solutia de lipit face ca zgarciul sa se rupa inainte de lipirea finala si piesele se pot "casca" la loc cum au fost.
Dupa lipire si uscare poti "debavura" piesele de surplusul de lipici intarit.
Abia acum te gandesti la chituit, fireste, daca va mai fi cazul
.
Dupa operatiunea asta te astept cu piesele pozate ca sa vedem care va fi urmatorul pas si cum vom gandi mai departe montajul. Posibilele dificultati vor apare mai incolo.
Spor la treaba si ...
Bafta!
PS - Sa sti frate Olaf ca suntem cu totii alaturi de "greaua suferinta" care te-a lovit cu ciudatii astia 1:16
PS bis - si ca tot am amintit de carlige de rufe - majoritatea carligelor mele sunt dotate cu smirghel ca sa n-am surpriza ca imi aluneca piesele din ele si zboara prin camera sau isi schimba pozitia si pana sa-mi dau seama lipitura s-a si facut ... in alta pozitie decat am pus piesele initial. Cu carligele astea pot prinde si piese drepte (in varf), dar si piese rotunde (maini, picioare, etc...) pe zona rotunda din interiorul carligului. Smirghelul este lipit doar pe capete. In felul asta, in zona din interior, smirghelul isi poate schimba lejer forma.