Pe masa de lucru Cavaler francez sec. XV
Postat 31 July 2006 - 02:47 PM
Inca astept lipiciul de la Revell. Dar oricum pe 10-12 e o actiune in Hunedoara la Castelul Corvinestilor si parca as lucra sa-mi termin echipamentul de cavaler ca sa particip si eu. Asa ca termina-l pe al tau, arata-l si pe urma il pun si eu pe al meu sa te fac de ras.
Postat 31 July 2006 - 03:16 PM
OlafTheViking, la Jul 31 2006, 02:47 PM, a spus:
Inca astept lipiciul de la Revell. Dar oricum pe 10-12 e o actiune in Hunedoara la Castelul Corvinestilor si parca as lucra sa-mi termin echipamentul de cavaler ca sa particip si eu. Asa ca termina-l pe al tau, arata-l si pe urma il pun si eu pe al meu sa te fac de ras.
OK! Nu ma grabesc!
Bafta!
Postat 16 August 2006 - 05:21 PM
OlafTheViking, la Aug 16 2006, 04:14 PM, a spus:
Spatele scutului e o bijuterie. Luati aminte ca nu o sa prea vedeti scuturi atat de bine executate, de obicei pentru ca lumea nu prea cunoaste cum erau. E o bijuterie, mai ales ca e scratch built.
Avand in vedere ca (te-)am avut un bun consilier pe probleme de armament din periaoada respectiva a iesit ce-a iesit .
Iata si filmul realizareii spatelui scutului:
- trasarea spatelui
- gravarea delimitarii intre scanduri si a fibrei lemnului
- am inceput imitarea partilor din "piele" (bordura, curele,etc)
- dupa aplicarea detaliilor am inceput vopsirea
Acum figurina este gata. Mai am de facut postamentul si pe urma
cand voi putea merge cu ea la fotograf, voi deschide un topic despre "Knight".
Bafta!
Postat 20 September 2006 - 10:51 AM
Ca sa nu credeti ca am uitat sau abandonat si inspirat de inghetata pe bat a lui Z-mare am mai lucrat ceva, mai exact am mai pilit . Am pus smirghel si pe canturi asa ca am doua fete la fel ca si alcoolul adica la 90 grade cu care pilesc armura de la picioare unde vine in scari.
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 20 September 2006 - 10:51 AM