Forum Machete,Modelism,Hobby: Intrebare transport colet din Germania - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intrebare transport colet din Germania

#1 Useril este offline   fanHO 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 109
  • Inregistrat: 13-June 13
  • Interests:machete,jucarii lemn,tamplarie,scule.....

Postat 14 November 2014 - 11:51 AM

Salutari,
Exista cineva din Germania (sau care are pe cineva in Germania) care poate aduce in Romania un colet de vreo 40 kg (dimensiuni medii,intra sigur in masina) ?
Contine un banzic cumparat online.
Transportul m-ar costa in jur de 80 euro si nu ma tine (Este peste limita de greutate a DHL,iar magazinul ala nu foloseste altceva). La adrese de pe teritoriul Germaniei ,transportul este gratis.

Daca exista cineva care poate aduce coletul in tara,eventual pentru un pret accesibil,ii sunt recunoscator!
Chestiune ar fi ,oarecum,destul de urgenta.

Va multumesc!
Andrei
0722329899

P.S. Daca nu e in regula postarea, scuze, si stergeti-o.

Aceasta postare a fost editata de fanHO: 14 November 2014 - 11:56 AM

#2 Useril este offline   niki 

• Membru senior
  • Postari: 1169
  • Inregistrat: 23-January 05

Postat 14 November 2014 - 12:14 PM

Daca este urgent si nu gasesti alta solutie, poate poti sa te interesezi la firmele care ofera transport regulat de persoane intre Romania-Germania si invers. Acestea trebuie sa aiba cel putin cate un birou pe teritoriul Germaniei pe care (in masura in care accepta asa ceva si costul este in regula) il poti folosi ca adresa de livrare in Germania...

Nu zic ca va functiona, insa gandeam cu voce tare la ce as fi incercat eu.
Dupa ce rezolvi problema, poate ne spui si cum ai ajuns sa faci o astfel de achizitie fara sa ai asigurata toata logistica pana la tine in prag!? :-)

#3 Useril este offline   niki 

• Membru senior
  • Postari: 1169
  • Inregistrat: 23-January 05

Postat 14 November 2014 - 12:21 PM

Uite, astia accepta colete pana la 50 kg:

Citeaza

servicii avānd ca obiect trimiteri poștale interne și internaționale, cu limite de greutate īntre 20 si 50 kilograme, expediate din afara teritoriului Romāniei, către o adresă aflată pe teritoriul acesteia.

Tarife:

Colete (Europa-Romania)
Pret pentru coletele trimise la agentiile Romfour sau la un punct fix: 1,2 euro/kg
Pret pentru coletele preluate de la adresa sau domiciuliu si livrate la adresa oriunde in Romania: 1,5 euro/kg

http://www.romfour-t...serviciipostale

#4 Useril este offline   fanHO 

• Membru senior
  • Postari: 109
  • Inregistrat: 13-June 13
  • Interests:machete,jucarii lemn,tamplarie,scule.....

Postat 14 November 2014 - 12:26 PM

Da,i-am vazut pe cei de la Romfour...problema este ca ma gandeam sa ies mai jos de 1,2 euro/kg (care pentru mine inseamna vreo 50 euroImagine postata).

Citeaza

Dupa ce rezolvi problema, poate ne spui si cum ai ajuns sa faci o astfel de achizitie fara sa ai asigurata toata logistica pana la tine in prag!? :-)

Daca nu reusesc sa fac rost de transport, anulez comandaImagine postata.

Oricum, multumesc !

Aceasta postare a fost editata de fanHO: 14 November 2014 - 12:29 PM

#5 Useril este offline   catalinkat 

• Membru senior
  • Postari: 171
  • Inregistrat: 04-January 15
  • Interests:modele CFR,camioane romanesti 1:87

Postat 10 January 2015 - 03:47 PM

Si ai rezolvat cu coletul? Am gasit doua firme care transporta persoane/colete din Scandinavia in Romania,una este -Comati psg din Timisoara si cealalta este TopTurist din Danemarca.Cu TopTurist am mai pus colete si ei au tarif fix la dimensiunea coletului nu la kilograme.Sper sa-ti fie de ajutor daca mai este actual subiectul.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi