Pai, ca sa zic asa, au fost... stii tu, treaba cu pusul pe internet :-? ; dar eu le-am modificat radical, si m-am gandit daca nu e o problema sa le pun aici. Eventual, pot sa le descarce din cartula.net
Una peste alta, daca nu exista obiectii, voi incepe sa uploadez. :hammer:
IAR-93/ORAO Are cineva planurile?
Postat 30 November 2006 - 03:36 PM
@Zapacitu: Stiam tot ce ai amintit in legatura cu canardurile, dar mi se pare mai misto cu ele. Inca nu i le-am pus pentru ca nu am o poza de unde sa-mi dau seama de forma lor in plan. Poate nici nu i le mai pun... 8-).
In plus, am ceva dileme in legatura cu schema de camuflaj. Din pozele culese de pe net ar rezulta vreo 3 scheme principale: 2 nuante de verde, verde cu maro, verde cu 2 nuante de maro. Ca sa nu mai vorbesc de culoarea de pe intrados: gri, si inca vreo 2 nuante de bleu.
!!! Nu am luat in considerare ''chestiile'' alea vopsite de la Muzeul Aviatiei cu numere de bord de la 002 in sus!!!
In plus, am ceva dileme in legatura cu schema de camuflaj. Din pozele culese de pe net ar rezulta vreo 3 scheme principale: 2 nuante de verde, verde cu maro, verde cu 2 nuante de maro. Ca sa nu mai vorbesc de culoarea de pe intrados: gri, si inca vreo 2 nuante de bleu.
!!! Nu am luat in considerare ''chestiile'' alea vopsite de la Muzeul Aviatiei cu numere de bord de la 002 in sus!!!