am inceput constructia unor kituri aero, diferite epoci, natii, inmatriculari. Unele ies mai bine, altele mai putin bine. Dar pentru placerea proprie, fiecare ocupa un loc confortabil prin vitrine.
Primul definitivat din aceasta serie este un kit Revell, 1:48, F15.
Dupa parerea mea, kitul este unul ok ca si asamblare, deoarece necesita putin chit la imbinari. Singurul lucru care ii aduce un minus ar fi cupola care nu se potriveste foarte precis pe fuselaj, dar mai ales are un mare dezavantaj pe care nu l-am mai intalnit la alte zburatoare si anume turnarea se face prin alegerea unui model de matrita care duce la o dunga (muchie) de imbinare chiar pe mijloc in partea superioara. Solutia ar fi slefuirea piesei transparente si polisharea ei, dar cum am mai facut astfel de manevre si rezultatul nu a fost unul satisfacator, am decis sa o las asa. Nu stiu din ce motiv au ales producatorii aceasta solutie, pentru ca desi este un kit ietfin, restul de detalii par ok.
Iata si cateva poze din timpul asamblarii si cu macheta finala, pozata la vreme de seara, fara mari pretentii.
Vopsirea este in varianta monocolora gri, cateva mici efecte de weathering si anume un wash negru pentru detalii si ceva modificari de culoare in zona motoarelor.