Pagina 1 din 1
Ajax Plastic Model Show 2014
Postat 27 October 2014 - 11:00 PM
Sambata trecuta am participat la Ajax Plastic Model Show. Pentru mine ultimul show al anului.
Am avut onoarea sa primesc trofeul Best Figure pentru lucrarea "Dacia 117AD - The Uprising" cunoscuta si sub denumirea de "Zamolxis?!... Sa mai astepte!" Partea a 2-a.
Vreau sa dedic acest trofeu bunului meu prieten Longinus a carui participare la aceasta lucrare, asa dupa cum stiti cu totii, a fost mai mult decat esentiala. Acest trofeu ii apartine si lui.
Multumesc draga prietene si sunt convins ca vom mai lucra impreuna si alte piese.
Iata trofeul:
Am avut onoarea sa primesc trofeul Best Figure pentru lucrarea "Dacia 117AD - The Uprising" cunoscuta si sub denumirea de "Zamolxis?!... Sa mai astepte!" Partea a 2-a.
Vreau sa dedic acest trofeu bunului meu prieten Longinus a carui participare la aceasta lucrare, asa dupa cum stiti cu totii, a fost mai mult decat esentiala. Acest trofeu ii apartine si lui.
Multumesc draga prietene si sunt convins ca vom mai lucra impreuna si alte piese.
Iata trofeul:
Postat 28 October 2014 - 05:42 PM
Aplauze si tropaituri de bocanci! Bag de seama ca urarea mea incepe sa se concretizeze. Eu zic ca trebuie sa-ti mai cumperi un corp de mobila, ca in ritmul asta o sa ai probleme cu depozitarea, si zau ca e pacat sa le lasi sa se "ofileasca" intr-un colt de casa, uitate de timp si nebagate in seama. La cat mai multe trofee!
Postat 29 October 2014 - 05:17 PM
Urmaresc cu placere topicele tale, precum si cele ale lui Longinus, si am observat ca orice participare a domniei sale inseamna un plus de valoare.
Asadar, atunci cand va intalniti, rezultatul nu are cum sa fie altfel decat spectaculos.
Ma bucur ca a primit aprecierea care i se cuvine. Felicitari si la mai multe astfel de premii si de ce nu, de colaborari viitoare!
Cu respect,
Eddie
Asadar, atunci cand va intalniti, rezultatul nu are cum sa fie altfel decat spectaculos.
Ma bucur ca a primit aprecierea care i se cuvine. Felicitari si la mai multe astfel de premii si de ce nu, de colaborari viitoare!
Cu respect,
Eddie
- ← Aeronautic Show 2014, Lacul Morii
- Evenimente & expozitii
- Salonul National de Modelism Militar - editia a VI-a →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1