Inca un Ka-26 tot Amodel 1/72
Postat 23 October 2014 - 10:04 AM
Chitul e Amodel (oricum, nimeni altcineva nu mai produce un Ka-26 la aceasta scara). E plin de ,,bucurii'' (bavuri, piese turnate prost), asa ca nu il recomand decat celor care chiar vor sa incerce sa il faca. Mie asa mi-a iesit.
Astept pareri!
Postat 23 October 2014 - 10:53 AM
Omu a facut si el ceva sa nu-l puna pe un linoleum. Nu cred ca si-a dat osteneala sa faca o aratura si un loc de aterizare si realimentare cu mehlem in coltu' campului, realist.
Elicopterul insa e foarte misto redat, mai ales pentru cineva care l-a pilotat probabil.
Postat 23 October 2014 - 12:13 PM
Wurger-ai dreptate, nu mi-am batut capul cu baza de display. La inceput a fost doar o folie de aia cu iarba, luata de la Olaf. Dupa aia am zis ca e un verde prea monoton si am incercat (intr-o jumatate de ora) sa redau un loc de aterizare, pe camp, langa tarla si langa un drum. Nu stiu cati ati fost sa va dati cu Kamovul, pe camp. Zona aia, daca se munceste pe ea vreo cateva zile, devine acoperita cu un amestec de pamant, ierbicid, iarba, ulei si motorina de la tractoare si/sau cisterna cu benzina.
Alexelu - la diorame nu prea ma pricep, recunosc
Aceasta postare a fost editata de goposaurus: 23 October 2014 - 12:16 PM
Postat 23 October 2014 - 12:38 PM
Gopo, sunt sigur ca, daca il faceai pentru tine, cateva butoaie, canistre, ustensile destinate alimentarii clarificau imaginea de ansamblu.
Hai ca va salut, totusi, ca imi sunteti simpatici.
Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 23 October 2014 - 12:39 PM
Postat 23 October 2014 - 02:30 PM
Imi place foarte mult,atat macheta cat si subiectul,de fapt,datorita celorlalte doua Ka-uri facute de tineam am prins drag de libelula asta...si uite asa am facut primul profil de elicopter,coincidenta,cu inmatricularea asta.
Aceasta postare a fost editata de axor: 23 October 2014 - 02:33 PM
Postat 25 October 2014 - 05:13 PM
Cu adevaratul YR-LGT, pilotat de maetrul Valer Novac, am zburat eu, la Halchiu (Brasov) in 2011, 12 august. (http://romanian-spot...hiu-si-kamov-26)
Dan, multumec mult si crede-ma, e cel mai frumos artefactissim din casa mea.