Inca un Spartan... Italieri C-27J Spartan, 1:72
Postat 29 October 2014 - 02:11 PM
Arata de n ori mai bine cu wash-urile aferente. Totusi, inceraca pe viitor, mai ales la chestii din astea moderne si bine intretinute, sa aplici un wash mai spre negru / gri inchis. Wash-urile maronii induc ideea de rugina, iar la tine e vorba de umbre si eventual mizerie / uzura.
Spor total!
Spor total!
Postat 29 October 2014 - 02:28 PM
Multumesc tuturor!
Ai dreptate, alexel. Mi-a fost frica sa fac washurile cu acrilice, iar in stocul de uleiuri am patru nuante de maro si un alb de titan. L-am folosit pe cel mai inchis, un Brown Van Dyke, dar aspectul general este cel subliniat de tine. Negrul este pus pe lista si si-a facut loc in bugetul pentru luna viitoare, pe langa mastile de la Eduard pentru cupola si roti, o figurina pe care am ochit-o deja si alte lucruri trebuincioase altor proiecte. Asa ca pentru exterior voi avea ce-mi trebuie. Pentru interior, sincer, in primul rand timpul nu imi permite sa astept si am mizat si pe faptul ca se va vedea destul de putin, odata inchis fuzelajul, chiar daca trapa va fi deschisa.
Ai dreptate, alexel. Mi-a fost frica sa fac washurile cu acrilice, iar in stocul de uleiuri am patru nuante de maro si un alb de titan. L-am folosit pe cel mai inchis, un Brown Van Dyke, dar aspectul general este cel subliniat de tine. Negrul este pus pe lista si si-a facut loc in bugetul pentru luna viitoare, pe langa mastile de la Eduard pentru cupola si roti, o figurina pe care am ochit-o deja si alte lucruri trebuincioase altor proiecte. Asa ca pentru exterior voi avea ce-mi trebuie. Pentru interior, sincer, in primul rand timpul nu imi permite sa astept si am mizat si pe faptul ca se va vedea destul de putin, odata inchis fuzelajul, chiar daca trapa va fi deschisa.
Aceasta postare a fost editata de eddie: 29 October 2014 - 02:29 PM
Postat 03 November 2014 - 01:15 PM
Postat 09 November 2014 - 03:02 PM
Putin timp la dispozitie, dar am reusit sa mai bricolez ceva la interior.… Orice si oricat, doar doar scaunele se vor face singure...… dar parca vad ca tot eu va trebui sa le fac si pe acelea. Observand acum pozele, constat ca mai trebuie facut sistemul de blocare/deschidere al usilor. Materialele folosite pentru "mobilierul" de interior:
- Verde -– cutie de capsule detergent Ariel;
- Alb -– profile Evergreen;
- Gri –- bucati de rame pe care era indicat producatorul, identificatorul ramei (ex.: A, B), numarul piesei, etc.;
- Semi Transparent –- capacul paharelor de suc de la fast-food;
- Fir de stiren tras la cald;
Aceasta postare a fost editata de eddie: 09 November 2014 - 03:08 PM
Postat 09 November 2014 - 07:35 PM
He he... m-am gândit mult la treaba asta, mai ales că am găsit poze cu un astfel de model. Ideea este că nu prea mă pricep la partea electronică, iar termenul de finalizare pentru macheta mea este 1 decembrie. Vedem, mi-ar plăcea, dar nu știu dacă reușesc...
Postat 13 November 2014 - 11:35 PM