Multumesc, vishzu! Mi-am luat 374, si pentru a evita problema pe care a avut-o Alin din cauza vopselei mate. Am inteles ca vopseaua satinata se aseaza mai bine. Avand in vedere suprafata destul de mare, conteaza. Si uite asa va urma prima mea experienta cu emailuri...
Pana una alta, vreau sa va prezint evolutia de pana in acest moment. Aseara am finalizat in mare parte cocpitul. Ar mai fi cateva retusuri, observate mai ales acum, privind pozele macro... Si ar mai fi cateva compenente pe care inca nu stiu cum sa le vopsesc... Butelia si suportul din care iese acel furtun verde (oxigen, cred) precum si cutia aceea din spatele pilotului. Un wash va ma trebui, dar cred ca trebuie sa-mi iau o vopsea in ulei neagra. Am doar nuante maronii si nu s-ar potrivi. Cel mai mult m-am chinuit la rafturile cu "electrocasnice", dar trebuie sa va spun un lucru, pe care sunt sigur insa ca il cunoasteti. Eu relativ de curand, de cand am inceput sa trag cu ochiul prin sectia de figurine de la noi din intreprindere si de pretutindeni, am aflat de o mare inventie. Si anume, celebra "wet palette"! Am avut acum ocazia sa o folosesc pentru prima oara si, ce sa spun, sunt incantat maxim!
O seara frumoasa!
Eddie
PS Daca aveti sfaturi cu privire si la alte elemente care ar trebui vopsite pe acolo si nu m-am priceput eu (pe langa usa aceea, de exemplu), sunt binevenite!
Aceasta postare a fost editata de eddie: 22 October 2014 - 10:39 PM