Pagina 1 din 1
Ju 52 3m Italeri 1\72
Postat 16 October 2014 - 08:30 PM
Frumos si curat lucrata, dar cam prea curata . Ar mai trebui uzata si murdarita. Avioanele astea chiar erau muncite. Wash-ul nu este deloc vizibil. Nu-mi dau seama daca s-a aplicat pe la toate imbinarile de panouri.
Acum depinde si cum il vrei, ca iesit din fabrica sau cat mai aproape de avionul real. Nu stiu daca exista poze care sa-ti serveasca ca sursa de inspiratie.
Acum depinde si cum il vrei, ca iesit din fabrica sau cat mai aproape de avionul real. Nu stiu daca exista poze care sa-ti serveasca ca sursa de inspiratie.
Aceasta postare a fost editata de aur: 16 October 2014 - 08:55 PM
Postat 16 October 2014 - 10:23 PM
Dragut realizat, n-am obiectii.
Ceea ce eu remarc si aduc mentiune speciala,este art nose-ul pictat,o chestie care nu este chiar la indemana oricui.
Stiu kitul,il am si eu (asamblat)l,deci cunosc dimensiunile machetei, tocmai din acest motiv te felicit pt.realizare..
Nu este o obiectie: poate putin wash (ulei black) la motoare-cilindrii,tuburile Venturi si butucurile elicelor ??
Ceea ce eu remarc si aduc mentiune speciala,este art nose-ul pictat,o chestie care nu este chiar la indemana oricui.
Stiu kitul,il am si eu (asamblat)l,deci cunosc dimensiunile machetei, tocmai din acest motiv te felicit pt.realizare..
Nu este o obiectie: poate putin wash (ulei black) la motoare-cilindrii,tuburile Venturi si butucurile elicelor ??
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 16 October 2014 - 10:26 PM
Postat 17 October 2014 - 10:30 AM
Cand am vazut si facut macheta asta, adica in mileniul trecut candva, mi s-a parut state-of-the-art-of-the-art. Am mai luat una intre timp, care isi asteapta cuminte randul.
Felicitari pentru subiectul ales, pentru emblema vopsita, pentru grija cu care ai lucrat.
Cred ca macheta merita ceva mai multa atentie pe zona motoarelor si a esapamentelor, fiind practic singurele mai golase si care arata ceva.
Ce decaluri ai folosit?
Felicitari pentru subiectul ales, pentru emblema vopsita, pentru grija cu care ai lucrat.
Cred ca macheta merita ceva mai multa atentie pe zona motoarelor si a esapamentelor, fiind practic singurele mai golase si care arata ceva.
Ce decaluri ai folosit?
Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 17 October 2014 - 10:34 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1