Cu totii stim ca noi, modelistii, suntem priviti cu alti ochi de cei din jur, care ne considera o categorie "speciala"
Totusi,AICI, sunt modelisti care sunt priviti si incadrati in acea categorie speciala chiar de catre alti modelisti.
Va rog sa va uitati si sa comentati realizarile de exceptie as spune ale acelor modelisti.
bafta,
George
Pagina 1 din 1
Modelismul la alta scara
Postat 26 September 2014 - 09:18 AM
Da, interesant, sunt machete foarte mari.
Ca adresabilitate insa, sunt destinate unui segment ingust, pentru ca si daca ignoram costurile de productie, apar problemele referitoare la spatiu. Ca idee, ar fi interesant sa vad o astfel de macheta in spatiul blocurilor in care traim multi dintre noi la ora actuala.
De frumoase insa sunt frumoase, nimic de spus.
Ca adresabilitate insa, sunt destinate unui segment ingust, pentru ca si daca ignoram costurile de productie, apar problemele referitoare la spatiu. Ca idee, ar fi interesant sa vad o astfel de macheta in spatiul blocurilor in care traim multi dintre noi la ora actuala.
Postat 26 September 2014 - 09:21 AM
stageexp, la 26 September 2014 - 09:18 AM, a spus:
Da, interesant, sunt machete foarte mari.
frumos la ceea ce ai spus ar fi sa vedem reactia vecinilor cand le va trece prin fata balconului un asemenea monstrulet zburator, care banuiesc ca face si un zgomot pe masura....
Arata acest topic
Pagina 1 din 1