Pagina 1 din 1
Citroen DS3 R3 IXO 1/43
Postat 22 September 2014 - 09:57 AM
Mersi frumos Tibi! Stii si tu de ce :)
Decalurile le-am facut eu, au fost de doua feluri. Unele printate color / laser (doua foi A4 pentru toate 10 ) si altele printate cu alb pe o foaie inkjet.
Printul cu alb l-am facut la o firma specializata. Au fost scumpicele (120 lei o foaie A4) si-s destul de rigide. In vreme ce foaia inkjet e bestiala, printul in sine e grosut si nu reacioneaza nici la Nitro.
Decalurile le-am facut eu, au fost de doua feluri. Unele printate color / laser (doua foi A4 pentru toate 10 ) si altele printate cu alb pe o foaie inkjet.
Printul cu alb l-am facut la o firma specializata. Au fost scumpicele (120 lei o foaie A4) si-s destul de rigide. In vreme ce foaia inkjet e bestiala, printul in sine e grosut si nu reacioneaza nici la Nitro.
Postat 22 September 2014 - 01:31 PM
Dupa ce am vazut pozele m-am uitat de 10 ori la nickname, am crezut ca-i vreo greseala de ochelari, ce de, se mai aburesc citeodata, sau, mai rau, o clona, si stateam sa ma pun pe fapte mari.
Maestre, te-ai stricat de tot, da' bine de tot! Nu credeam sa treci vreodata de la screciuitul prototipurilor de Bf la ...masinute de curse! Omul, cit traieste, vede multe! Bravos!!!!
Ce sa zic, toata stima, ti-au iesit de milioane . Si atentie, nu se incurca omul cu nua, face zece, sa stie o socoteala!
Maestre, te-ai stricat de tot, da' bine de tot! Nu credeam sa treci vreodata de la screciuitul prototipurilor de Bf la ...masinute de curse! Omul, cit traieste, vede multe! Bravos!!!!
Ce sa zic, toata stima, ti-au iesit de milioane . Si atentie, nu se incurca omul cu nua, face zece, sa stie o socoteala!
Postat 27 November 2016 - 06:30 PM
Daca nu-i bai, la ce firma ai facut decalurile pe alb.Am si eu niste machete auto in lucru, tot din CNRD, si ma omoara numele pilotilor si ale copilotilor. Ma refer la cele de pe geamurile laterale spate...
Aceasta postare a fost editata de speed: 27 November 2016 - 06:31 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1