Am prins momentul, si laptopul, la prima ora a diminetii sa pot posta si eu, ceea ce fac din ce in ce mai rar. A crescut bestiuta si isi baga mana in sensul rau, el vrea sa strice

Macheta este luata de pe ebay la fabulosul pret de 1 gbp. Dar atata si face... ce ma anerveaza cel mai mult e ca nu prea respecta scara. Si nici piesele nu sunt de o calitate acceptabila. Dar nu conteaza, merge sa fac din el un proiect extrem, sau macar sa incerc.
Nu stiu ce firma e kitul ca a venit intr-o cutie de ferarri, cu un stalp rupt si fara roti.... pentru 1gbp nu pot cere mai mult.
Sa incepem cu pozele:
1. Am lipit si reparat cat de cat defectul. Daca nu reusesc sa o repar perfect (ceea ce cu siguranta se va intampla) simulez un accident pe macheta :)
2. Motorul din cutie e un 4 cilindri in linie, dar sincer, arata ca unul de camion din pricina scarii. Asta a fost motivul pentru care am decis sa fac un stret racer fara capota cu un impresionant 6 in linie twin turbo de la Toyota, 1G-GTE.
Primul verificare sa vedem daca intra....

Intra dar nu prea

Am taiat panoul din fata.

Ca mai apoi sa-mi fac loc prin a scoate firewall-ul si tunelul

Avand loc am trecut la etapa urmatoare de a reconstrui partea de jos a motorului si a radiatorului. Asa erau pe kitul lor mama, jumatetea de sus o bucata si cea de jos turnata pe podea...

Intra radiatorul si motorul!

Si una doua cu caroseria

Weekend placut tuturor!
Sper sa revin cat mai repede ca pe masura ce pun pozele mi se face pofta sa lucrez