Pagina 1 din 1
Avioane de lupta colectie de revista
Postat 12 September 2014 - 08:18 AM
NAvigand pe net, de dimineata in cautarea curajului de a ma apuca de treaba zilnica de la office, am gasit acest LINK.
Este colectia de avioane de lupta care putea fi cumparata de la OldHammer, numai ca acum este in varianta romaneasca.
Asteptam cu interes primul numar.
Bafta,
George
Este colectia de avioane de lupta care putea fi cumparata de la OldHammer, numai ca acum este in varianta romaneasca.
Asteptam cu interes primul numar.
Bafta,
George
Postat 12 September 2014 - 09:49 AM
George,
nu este colectia de la Oldhammer, este vorba de colectia Amercom care se vindea si aici pe forum prin modele cumparate din seria care aparea in Serbia vecina (si daca nu ma insel si in Bulgaria). Unele modele au o calitate buna pentru un diecast, sa vedem si la ce preturi apar pe piata romaneasca. Chiar ne intrebam cu totii cand apar aceste colectii si in Romania!!!
nu este colectia de la Oldhammer, este vorba de colectia Amercom care se vindea si aici pe forum prin modele cumparate din seria care aparea in Serbia vecina (si daca nu ma insel si in Bulgaria). Unele modele au o calitate buna pentru un diecast, sa vedem si la ce preturi apar pe piata romaneasca. Chiar ne intrebam cu totii cand apar aceste colectii si in Romania!!!
Postat 18 October 2014 - 11:50 AM
Are cineva idee cam cate numere o sa apara ? Eu sunt deja speriat ,de cand cu colectia cu tancurile Rusesti(care s-a dovedit a fii un esec total ,din punct de vedere al longevitatii) .Am auzit ca ar fi 40 de numere ,desi colectia are peste 80 de numele .Sper sa nu reduca numerele ,Astia cu avioanele sunt ca si colectia masini de legenda ,colectie care inca apare ...sper sa fie si cazul acestei colectii ,pentru ca avioanele arata super.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1