In primul rand, buna seara...la toata lumea.
In al doilea rand, nu sunt de acord...eu sunt un modelist, ca sa zicem asa, parat...pe timpul impuscatului, am facut aeromodelism...ironia sortii, am terminat inginer constructii nave...dar asta-i alta poveste...
sa nu comparam calitatea AMATI cu sigla de la Bismarck cu ce au facut cei de la de Agostini cu corabia....nu exista comparatie...(astept critici de la navomodelisti experimentati)...sincer...am asamblat corabia pana la numarul 30, dupa care m-am lasat...asta e...calitatea a lasat de dorit...oricum, initiativa e de laudat...dar cu o floare nu se face primavara...Bismarck-ul m-a satisfacut pe deplin...placaj dublat de alama la suprastructura...dublu dordaj la corp...nu stiu ce ar fi mai bine...eu fac Bismarck-ul si motorizat...imi pare rau ca nu au comercializat si telecomanda cu accesoriile...
Din partea mea, au verde si la Titanic...dar fara reclama TV, e greu... multa lume bine intentionata nu Stie... eu l-am promovat la mine la intreprindere... si pe la vecini...zic ca se merita... si numai 100 de numere...nu 140, ca Bismarck-ul...mai asteptam 2 ani, asta e...
Cu respect,
Olimpiu
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 03 November 2014 - 03:02 PM